Gå til innhold

Kylling og ris i karrisaus. God oppskrift? Må være glutenfri


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har kjøpt inn kyllinglår. Forslag til oppskrift og hvordan få kyllingbitene mørest mulig?

Anonymkode: 8b607...c47

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg pleier å steke kyllinglårene først, sånn at de blir brune. Så slenger jeg de i gryta med saus, setter gryta i stekeovnen ( her må du altså ha en gryte som kan stå i stekeovnen). Setter tempraturen på 100 grader, og lar det stå i timevis. Da blir kyllingen så mør at du kan dra beinet av uten å bruke en muskel...eller kanskje en muskel da...:fnise:

Anonymkode: 673b4...71b

Skrevet
5 hours ago, AnonymBruker said:

Jeg har kjøpt inn kyllinglår. Forslag til oppskrift og hvordan få kyllingbitene mørest mulig?

Anonymkode: 8b607...c47

Tenker du indisk mat, eller norsk tradisjonsmat "hvit saus med karri"? Eller noe helt annet?

Anonymkode: 61a7a...a98

Skrevet
6 timer siden, AnonymBruker skrev:

Jeg pleier å steke kyllinglårene først, sånn at de blir brune. Så slenger jeg de i gryta med saus, setter gryta i stekeovnen ( her må du altså ha en gryte som kan stå i stekeovnen). Setter tempraturen på 100 grader, og lar det stå i timevis. Da blir kyllingen så mør at du kan dra beinet av uten å bruke en muskel...eller kanskje en muskel da...:fnise:

Anonymkode: 673b4...71b

Hvor mange timer lar du de stå?  Kan de bli tørre om de står for lenge?

Anonymkode: 8b607...c47

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...