AnonymBruker Skrevet 15. august 2018 #1 Skrevet 15. august 2018 Veldig glad i korn, gryn og frø generelt og lager mye grøt med forskjellige slag av dette. Men har aldri prøvd chia. Er det ok på smak? Og er chiagrøt såååå mye sunnere enn andre havregrøt fks? Anonymkode: 6e2b7...fd0
AnonymBruker Skrevet 15. august 2018 #2 Skrevet 15. august 2018 Det er mye sunnere, det smaker ikke en dritt. Har lagd mye grøt med chia, er dog veldig godt med bær osv på toppen så du burde prøve Anonymkode: efbb2...6a6
Bambi1995 Skrevet 16. august 2018 #3 Skrevet 16. august 2018 Personlig syntes jeg chiapudding er ekkelt. Chiafrø får en slags hinne rundt seg når det ligger i bløt, føler jeg sitter å spiser på en type gele. Lager ofte kjøleskapgrøt da, med havregryn osv + chia
Gjest Khloe Skrevet 16. august 2018 #4 Skrevet 16. august 2018 Jeg har kun smakt chiapudding, og det var ikke så mye å rope hurra for. Det smakte lite og hadde en merkelig konsistens. Så vil ikke si du går glipp av så mye.
AnonymBruker Skrevet 16. august 2018 #5 Skrevet 16. august 2018 Smaker ingenting og ser ut som froskeegg i pudding Anonymkode: 2e245...19c 2
AnonymBruker Skrevet 17. august 2018 #6 Skrevet 17. august 2018 Skal du ha tak i det sunne i chia må frøene knuses. Vil heller anbefale å bruke litt knuste linfrø i havregrøten. Like sunt og mye billigere. Anonymkode: 2d5ae...187 2
AnonymBruker Skrevet 17. august 2018 #7 Skrevet 17. august 2018 Har brukt det i brød. Det gjorde brødet veldig saftig. Anonymkode: f8a29...afb
AnonymBruker Skrevet 17. august 2018 #8 Skrevet 17. august 2018 Lager kjøleskapgrøt av melk, chia og havregryn. Anonymkode: 94b6d...8b5
AnonymBruker Skrevet 19. august 2018 #9 Skrevet 19. august 2018 Kan jeg ha det i "proteinrundstykkene" mine? I såfall knust eller hele? (Rundstykkene er laget på cotage cheese, egg, havregryn og bakepulver. Hvis jeg har det i, hva tilfører de av sunn næring og evt smak? Anonymkode: f83be...83c
Illumi Skrevet 24. august 2018 #10 Skrevet 24. august 2018 Smaker egentlig ingenting, og rar konsistens som flere påpeker. Men det ser litt kult ut da, haha.
Roci Skrevet 24. august 2018 #11 Skrevet 24. august 2018 Chia er greit nok det, men særlig spennende er det ikke, så du går ikke glipp av noe
FantasDick Skrevet 24. august 2018 #12 Skrevet 24. august 2018 Elsker chiapudding! Bruker det også i smoothie, i grøt, i gjærbakst og sammen med annet korn/frø på yoghurt.
AnonymBruker Skrevet 27. august 2018 #13 Skrevet 27. august 2018 Chiafrøene i seg selv smaker absolutt ingenting. Når du lager grøt, er det de andre ingrediensensene som gir smak. Jeg lager ofte lavkarbo-chiagrøt, og da bruker jeg enten kremfløte eller kokosmelk som væske, og søtning og bær - eller annet jeg måtte ønske å ha i. Konsistensen vil være litt gele-aktig. Jo lengre de ligger, f.eks over natten, jo mykere og mer gele-aktig blir de. Spiser du de etter bare 30-60 minutter, vil de ha et lite krønsj i seg med et tynt gele-lag utenpå der frøene har begynt å blande seg med væsken. Anonymkode: f3f65...eeb
AnonymBruker Skrevet 27. august 2018 #14 Skrevet 27. august 2018 Dere som bruker chiafrø, hva gjør d bedre enn andre ting? Anonymkode: a5f3b...794
Djungelvrål Skrevet 27. august 2018 #15 Skrevet 27. august 2018 Er kjempeekkelt og oppskrytt slik de fleste sunnmat trendene er. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå