AnonymBruker Skrevet 13. august 2018 #1 Skrevet 13. august 2018 Hvor lenge vil dere si at hønsebuljong kan være brukbart i mat, etter at det har gått ut på dato? Noen dager/uker/måneder/år etter datoen som står på den? Erfaringer og råd mottas med stor takk. Anonymkode: 66ed8...69d
AnonymBruker Skrevet 13. august 2018 #3 Skrevet 13. august 2018 15 minutter siden, AnonymBruker said: År. Anonymkode: cc2f7...e0b Ett år, eller flere år? Har du erfaringer selv? Hilsen ts. Anonymkode: 66ed8...69d
Minya Skrevet 13. august 2018 #4 Skrevet 13. august 2018 Tørr eller våt? Butikkjøpt eller hjemmelaga? Tørr buljong varer årevis lenger enn datostemplingen. Du kan risikere at den smaker mindre enn den opprinnelig gjorde, men utenom det er det ikke farlig. Våt buljong har vesentlig kortere holdbarhet, men så lenge den er forseglet er det bare å åpne den og lukte på den. Hjemmelaga fryst holder i et par år, over det kan det fort bli harskt og smake litt surt. Hjemmelaga som står i kjøleskapet, kun et par ukers tid, om den er godt pakket inn.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå