AnonymBruker Skrevet 11. august 2018 #1 Skrevet 11. august 2018 Jeg trenger noen gode tips til hva jeg kan ha med som matpakke på jobb. Jeg er ikke noe glad i brød og knekkebrød, eller gjærbakst generelt, så det må være noe annet enn det. Jeg er veldig glad i middagsrester, og har mikro på jobben, men ikke alltid det er rester å ta med på jobb. Har dere noen gode tips? Jeg vil gjerne ha tips som ikke krever for mye forberedelse i forveien. Kan fint bruke 15 min kvelden før, men så mye mer enn det. Vi har kjøleskap og mikro på jobben. Anonymkode: 6e18d...c3d
Luckiness Skrevet 12. august 2018 #2 Skrevet 12. august 2018 Kanskje du kan sørge for å lage ekstra middag slik du vet det blir rester? Wraps med forskjellig innhold er godt. Fort gjort å kutte opp noe grønnsaker, salat, bruke rester fra kjøtt dere har hatt til middag, noen skinkebiter, laks e.l. Salater
Meadow Skrevet 12. august 2018 #3 Skrevet 12. august 2018 Jeg pleier å lage salat eller ta med middagsrester, hvis jeg ikke har noen av delene lager jeg en tynn bondeomelett. (Steker opp løk, paprika, kokt potet etc, stør over litt skinke eller annet kjøttpålegg/pølse, heller over 2-3 sammenpiskede egg og litt ost på toppen, må stå på lav varme i 15-20 min under lokk). 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå