smil Skrevet 10. mars 2005 #1 Skrevet 10. mars 2005 Hvordan lager jeg glasur som ikke stivner helt? Er det smør eller kremfløte som er svaret? Jeg vil ha en litt lys kremaktig glasur.
Nella Skrevet 10. mars 2005 #2 Skrevet 10. mars 2005 Her er en tråd fra tidligere. Kanskje du finner noe der?
Annie Skrevet 11. mars 2005 #3 Skrevet 11. mars 2005 3 dl fløte som piskes til krem 1 plate mørk kokesjokolade som smeltes med ca 2 ss kaffe. Dette avkjøles og blandes med kremen. Enkelt og veldig godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå