Ullvott Skrevet 6. august 2018 #21 Skrevet 6. august 2018 Jeg får ville brekninger av et stort utvalg melkeprodukter: modne oster, alle blåmuggoster, alle brunoster, alle kittmodnede oster, gamalost, pultost, rømmegrøt, kefir, kulturmelk, biola... 1
leonie Skrevet 6. august 2018 #22 Skrevet 6. august 2018 En eller annen røkt makrellgreie jeg fikk som en del av en 7-retters middag på en dyr restaurant. Måtte gå for å spytte ut, hadde kastet opp dersom jeg hadde tvunget meg selv til å svelge det. 2
AnonymBruker Skrevet 6. august 2018 #23 Skrevet 6. august 2018 Gazpacho da jeg bodde i Spania. Ble invitert av naboen som sa at denne suppen kom jeg til å elske. Jeg måtte jo spise litt for å være høflig, men kastet opp etterpå, så ille var det 😮 Svensk surströmmming er heller ikke noe jeg minnes med glede. Anonymkode: 71184...ac3
Mallard Skrevet 6. august 2018 #24 Skrevet 6. august 2018 Hater rosenkål intenst! Det bare vokser og vokser i munnen!
AnonymBruker Skrevet 6. august 2018 #25 Skrevet 6. august 2018 Kokt kumage i Italia 🤢 Anonymkode: a5597...888
Jadzia Skrevet 6. august 2018 #27 Skrevet 6. august 2018 Komler! Brekker meg om jeg må svelge det ned. 5
AnonymBruker Skrevet 6. august 2018 #29 Skrevet 6. august 2018 Syltelabber og grisehaler.....🤢 Anonymkode: b0d72...692
AnonymBruker Skrevet 6. august 2018 #30 Skrevet 6. august 2018 Hakarl, en islandsk hairett. Anonymkode: 52ee7...f34
AnonymBruker Skrevet 6. august 2018 #31 Skrevet 6. august 2018 En ost som heter Gamle Ole. Var prøvesmak på butikken. Jeg tok selvfølgelig, og brakk meg resten av handleturen. Anonymkode: abac4...a94 2
AnonymBruker Skrevet 6. august 2018 #32 Skrevet 6. august 2018 Dyrekjøtt. Blir bare vemodig av å tenke på alle dyrene jeg puttet i munnen da jeg var yngre. All den lidelsen. Det er det verste jeg har spist Anonymkode: a82fe...014 7
jannihj92 Skrevet 6. august 2018 #33 Skrevet 6. august 2018 (endret) Oliven, lungemos, fleskepølse, fårepølse, fiskepudding, rå fisk (fikser ikke konsistens), og en eller annen slags salt "yoghurtbrus" som tydeligvis er vanlig i Midtøsten. Helt forferdelig. Har spist andre vonde ting også, men det meste klarer jeg allikevel å få ned. Disse tingene derimot... Jeg brekker meg og kaster opp. Endret 6. august 2018 av jannihj92
Vera Vinge Skrevet 6. august 2018 #34 Skrevet 6. august 2018 Det er veldig få ting jeg ikke liker smaken av, men jeg spiser ikke kjøtt, så det er jo en del ting jeg da ikke spiser pga det. Men det jeg har størst problemer med å spise, er krem. Det går bra hvis det er blandet med bær eller noe, men ren krem syns jeg er vanskelig å få ned. Og så husker jeg gammelost som grusomt, men det har jeg ikke smakt siden jeg var barn, så det kan jo være jeg liker det nå. Har likt alle andre oster jeg har smakt.
AnonymBruker Skrevet 6. august 2018 #35 Skrevet 6. august 2018 Lutefisk.. smaker som salt gelé🤮 Anonymkode: b781a...a60 3
Gjest Overrasket Skrevet 6. august 2018 #36 Skrevet 6. august 2018 (endret) 30 minutter siden, AnonymBruker said: Kokt kumage i Italia 🤢 Anonymkode: a5597...888 Var det i Toskana? Trippa eller lampredotto? Jeg er ikke spesielt glad i lampredotto, men jeg tar gjerne en posjon trippa i blant. Det er en matbod i Firenze som stuer den med tomat og chili ... mmmmh! Nå er jeg tilhenger av å bruke deler av dyret som folk helst ikke spiser, så trippa passer jo bra for meg. Selv liker jeg ikke kinesisk. Alt av kinesisk, alle mulig kokte boller og alt av rare sauser og sånt, det står jeg helst over. Lutefisk.. smaker som salt gelé🤮 Anonymkode: b781a...a60 ENIG! Lutefisk er bare ødelagt tørrfisk. Hvorfor må man ødelegge deilig torsk sånn? Endret 6. august 2018 av Overrasket
Forundret.. Skrevet 6. august 2018 #37 Skrevet 6. august 2018 Almogrote fra La Gomera må være det verste, smakte bokstavelig talt spy. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Almogrote Nestlé babymat på glass. Joikaboller.
Gjest Gretagarbo Skrevet 6. august 2018 #39 Skrevet 6. august 2018 3 timer siden, AnonymBruker skrev: Dyrekjøtt. Blir bare vemodig av å tenke på alle dyrene jeg puttet i munnen da jeg var yngre. All den lidelsen. Det er det verste jeg har spist Anonymkode: a82fe...014 Samme her. Ellers er alt som har inneholdt store biter gul/rødløk det værste jeg har smakt. Det er den eneste grønnsaken jeg aldri har lært meg å like.
AnonymBruker Skrevet 6. august 2018 #40 Skrevet 6. august 2018 Raket og gravet fisk. Pinnekjøtt. Sopp. Løksuppe. Risgrøt og riskrem - greier ikke konsistensen. Anonymkode: b330b...aa5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå