Tvist Skrevet 4. august 2018 #1 Skrevet 4. august 2018 Jeg har hatt barn på besøk og har mye prim til overs etter at de reiste. Kan mas n bruke det til noe annet en brødskiva? 1
AnonymBruker Skrevet 4. august 2018 #2 Skrevet 4. august 2018 Vafler? Lefser? Anonymkode: c5673...ce2
AnonymBruker Skrevet 4. august 2018 #3 Skrevet 4. august 2018 Kan kanskje bruke det istedetfor brunost, der en ville hatt det i mat? Brun saus...? Anonymkode: c08bb...3da 2
AnonymBruker Skrevet 4. august 2018 #4 Skrevet 4. august 2018 Kanskje en stav? Anonymkode: 89345...ca9 2
Tvist Skrevet 4. august 2018 Forfatter #5 Skrevet 4. august 2018 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vafler? Lefser? Anonymkode: c5673...ce2 På vaflene tenker du? Eller i?
Tvist Skrevet 4. august 2018 Forfatter #6 Skrevet 4. august 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kan kanskje bruke det istedetfor brunost, der en ville hatt det i mat? Brun saus...? Anonymkode: c08bb...3da Bruker vanligvis ikke brunost i matlaging men må kanskje begynne med det... 1
Tvist Skrevet 4. august 2018 Forfatter #7 Skrevet 4. august 2018 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Kanskje en stav? Anonymkode: 89345...ca9 Haha 😂 1
AnonymBruker Skrevet 4. august 2018 #8 Skrevet 4. august 2018 10 minutter siden, Tvist skrev: På vaflene tenker du? Eller i? Jeg tenkte på, men du skal ikke se bort ifra at det kan være godt å blande litt i røra også! 9 minutter siden, Tvist skrev: Bruker vanligvis ikke brunost i matlaging men må kanskje begynne med det... Det er spesielt godt i f.eks. viltgryter, sammen med einerbær og tyttebær. Og så pleide jeg en gang i tiden å lage saus til svinefilet av seterrømme og brunost krydret med dill. Lettvint, og godt med den litt søtlige brunostsmaken til svinekjøttet. (Men ikke slankemat, for å si det sånn.) Anonymkode: c5673...ce2 1
Gnå Skrevet 4. august 2018 #9 Skrevet 4. august 2018 Jeg har hatt det som søtning i havregrøt. Funket greit! 1
AnonymBruker Skrevet 5. august 2018 #10 Skrevet 5. august 2018 Det er godt på polarbrød, eller å spise med skje rett fra boksen😊 Anonymkode: 327d7...d21 2
Tvist Skrevet 9. august 2018 Forfatter #11 Skrevet 9. august 2018 (endret) TS her. Er ikke så glad i å spise prim alene, så til slutt lagde jeg denne kaken. Ikke den beste jeg har smakt, men jeg slapp å kaste primen i alle fall. Bare byttet ut alt av søtstoff og lignende med ekte vare. http://piahotncoldheart.blogspot.com/2016/10/eplekake-med-brunostprim-krem.html Endret 9. august 2018 av Tvist 2
Luckiness Skrevet 9. august 2018 #12 Skrevet 9. august 2018 Hva med å gi resten til barna/foreldrene slik de kan bruke det hjemme?
Tvist Skrevet 9. august 2018 Forfatter #13 Skrevet 9. august 2018 Hadde gjort det, men de bor for langt unna. Tenkte ikke på det da de reiste.
Luckiness Skrevet 12. august 2018 #14 Skrevet 12. august 2018 På 9. august 2018 den 16.21, Tvist skrev: Hadde gjort det, men de bor for langt unna. Tenkte ikke på det da de reiste. Hvor mye prim er det du har egentlig? Er det type en full boks eller har du hamstret flere?
Tvist Skrevet 12. august 2018 Forfatter #15 Skrevet 12. august 2018 3 timer siden, Luckiness skrev: Hvor mye prim er det du har egentlig? Er det type en full boks eller har du hamstret flere? Nesten en boks. Spiser lite brød, så hadde aldri rukket å spise den opp i tide. Liker ikke å kaste mat. Heldigvis løste det seg med å bruke den i kakeglasur.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå