Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er lei av den vanlige brødskiven med servlat, skinke eller ost.

Noen andre som har noen kreative forslag til pålegg, også noe som er godt for en treåring :P

Videoannonse
Annonse
Gjest onyx, i.i.
Skrevet

hjemmelagde påleggsalater er kjempegody og enkelt! Lagde tunfisksalat idag, nam:)

1 boks tunfisk

1 stilk stangselleri

1 vårløk

litt bladpersille

3 ss søt chilisaus

2 ss majones

hadde tunfisken i en stor bolle, hakket grønnsaker fint og blandet med tunfisken. Hadde i chilisaus og masjoner, blandet godt. ferdig:)

Kan varieres i det uendelige med forkjellige grønnsaker, krydder, kyllig, skinke, røkt makrell etc.

Skrevet

Eggesalat!

lett å lage og smaker nydelig.. kan brukes alene på brødet eller sammen med kjøttpålegg, grønnsaker osv.

Jeg pleier å lage masse, det holder seg godt i kjøleskapet noen dager..ellers går det jo an å halvere oppskriften..

9 egg (hardokte, deles på kryss og tvers med eggedeler)

1 pose majones

litt salt

litt hvit pepper

litt sitronsaft

(eventuelt noen reker)

rør sammen - ferdig:-)

(oppbevares helst i plastbokser i kjøleskapet..)

Skrevet

* Kyllingsalat (kylling, løk, mais og majones)

* omelett

* egg og tomat

* postei, løk, bacon, sylteagurker og rødbeter

* smøreost, agurk, tomat, salt/pepper

* egg og salami

* ostesmørbrød

Skrevet

Jeg hadde følgende pålegg til lunsj idag: Rød ekebladsalat, ruccola, kokt egg, kaviar og kvernet pepper. Lenge siden jeg spiste kaviar sist - det var godt!

Gjest Anonymous
Skrevet
Eggesalat!

lett å lage og smaker nydelig.. kan brukes alene på brødet eller sammen med kjøttpålegg, grønnsaker osv.

Jeg pleier å lage masse, det holder seg godt i kjøleskapet noen dager..ellers går det jo an å halvere oppskriften..

9 egg (hardokte, deles på kryss og tvers med eggedeler)

1 pose majones

litt salt

litt hvit pepper

litt sitronsaft

(eventuelt noen reker)

rør sammen - ferdig:-)

(oppbevares helst i plastbokser i kjøleskapet..)

I min variant av denne har jeg i tillegg til salt og pepper i ca 4-5 ss hakket purre til en oppskrift med 5 egg. Altså ca 1 ss purre pr egg. Jeg blander i så mye majones at konsistensen blir som i italiensk salat. Jeg bruker forresten svart pepper.

Anbefales, men bør nytes i moderate mengder da dette er energirikt.

Skrevet

- Kjøttrull fra Thulefjord. Bare MÅ smakes

- Makrell i tomat med purre og tomatskiver

- Leverpostei (mange gode varianter fra Gilde, og så klassiker'n fra Stabburet) med litt salat og vårløk/purre eller rødbeter/sylteagurk

- Ridderost med paprika eller druer

- Røkelaks

- Krydder-sursild

- Tomatskiver, salat, rødløk og litt fetaost, salt og pepper

Mmm, mine favoritter i alle fall.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...