AnonymBruker Skrevet 27. juli 2018 #1 Skrevet 27. juli 2018 Og bli normal? Jeg har ikke mer mel jeg kan spe på med. Det skal bli pizzabunn, om jeg får kjevlet den ut da😅 Anonymkode: 6b21d...ed2
282_NaughtySpark Skrevet 27. juli 2018 #2 Skrevet 27. juli 2018 (endret) Deigen vil bli normal når den blir stekt, problemet er jo om du får håndtert den på forhånd. Hvor løs er den, går det an å ta i den i det hele tatt? Hvis du omtrent ikke kan ta i den engang så vil jeg anbefale å jobbe raskt, ikke bruk kjevle og bruk våte (ja, faktisk) hender til å raskt strekke den ut til en pizzabunn for hånd og legge den på et bakepapir. Du har ingen andre typer mel i det hele tatt, f.eks rismel, maismel? Endret 27. juli 2018 av 282_NaughtySpark
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2018 #3 Skrevet 27. juli 2018 Jeg har alltid kjempeklissete pizzadeig - det er da den blir god! Ha masse mel på hendene og strekk deigen ut over et bakepapir (gjerne tapet til underlaget med frysetape). Det blir superbra! Anonymkode: 79567...b6e
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2018 #4 Skrevet 27. juli 2018 1 minutt siden, 282_NaughtySpark skrev: Deigen vil bli normal når den blir stekt, problemet er jo om du får håndtert den på forhånd. Hvor løs er den, går det an å ta i den i det hele tatt? Hvis du omtrent ikke kan ta i den engang så vil jeg anbefale å jobbe raskt, ikke bruk kjevle og bruk våte (ja, faktisk) hender til å raskt strekke den ut til en pizzadeig for hånd og legge den på et bakepapir. Du har ingen andre typer mel i det hele tatt, f.eks rismel, maismel? Takk for gode tips, tror jeg må gjøre det sånn. Jeg har bare havregryn igjen. Anonymkode: 6b21d...ed2
282_NaughtySpark Skrevet 27. juli 2018 #5 Skrevet 27. juli 2018 Just now, AnonymBruker said: Jeg har alltid kjempeklissete pizzadeig - det er da den blir god! Ha masse mel på hendene og strekk deigen ut over et bakepapir (gjerne tapet til underlaget med frysetape). Det blir superbra! Anonymkode: 79567...b6e TS er tom for mel. 1
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2018 #6 Skrevet 27. juli 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Jeg har alltid kjempeklissete pizzadeig - det er da den blir god! Ha masse mel på hendene og strekk deigen ut over et bakepapir (gjerne tapet til underlaget med frysetape). Det blir superbra! Anonymkode: 79567...b6e Takk for tips, skal teipe fast papiret, men mel har jeg ikke 😅 Anonymkode: 6b21d...ed2
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2018 #7 Skrevet 27. juli 2018 Hvis du har stavmikser kan du knuse havregrynene til mel. Anonymkode: 41e4a...a77
Rumle Skrevet 27. juli 2018 #8 Skrevet 27. juli 2018 (endret) Jeg lager ofte sånn deig med vilje hvis det skal gå kjapt Bare hell på bakepapir, ta litt olivenolje på hendene/deigen og dytt den utover, ta på fyll og stek på høy temperatur. Endret 27. juli 2018 av Rumle 2
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2018 #9 Skrevet 27. juli 2018 6 minutter siden, Rumle skrev: Jeg lager ofte sånn deig med vilje hvis det skal gå kjapt Bare hell på bakepapir, ta litt olivenolje på hendene/deigen og dytt den utover, ta på fyll og stek på høy temperatur. Hvor i ovnen setter du den? På hvilken temperatur og hvor lenge?☺ Anonymkode: 6b21d...ed2
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2018 #10 Skrevet 27. juli 2018 Jeg bruker våt deig når jeg lager pizza, bare tar en slikkepott og drar utover bakepapiret. Anonymkode: d90c4...9ef
AnonymBruker Skrevet 27. juli 2018 #11 Skrevet 27. juli 2018 Hvorfor er det bra med klissete deig? Anonymkode: 907e2...f97
Rumle Skrevet 27. juli 2018 #12 Skrevet 27. juli 2018 (endret) 18 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvor i ovnen setter du den? På hvilken temperatur og hvor lenge?☺ Anonymkode: 6b21d...ed2 Jeg steker den til den ser ferdig ut, sorry Midt i ovnen 225/250 grader. Endret 27. juli 2018 av Rumle
Rumle Skrevet 27. juli 2018 #13 Skrevet 27. juli 2018 9 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor er det bra med klissete deig? Anonymkode: 907e2...f97 Jeg synes den blir saftig og god og ofte mer luftbobler i, jeg liker det
Chenet Skrevet 27. juli 2018 #14 Skrevet 27. juli 2018 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvorfor er det bra med klissete deig? Anonymkode: 907e2...f97 Du får ofte et luftigere resultat, brød og boller blir mye lettere og luftigere om du har lite mel i dem. Så løs deig at du akkurat klarer å forme dem blir best.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå