AnonymBruker Skrevet 26. juli 2018 #1 Skrevet 26. juli 2018 Jeg skal ha kjøttkakemiddag i morgen og tengte kjøttkakesausen var best? Men det finnes jo fløtesaus, brunsaus, viltsaus, sjyssus osv... Hvilken er best til kjøttkaker (Gilde sine) og hvilke andre sauser er yes og no til andre retter? Anonymkode: aac97...296
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2018 #2 Skrevet 26. juli 2018 Hjemmelaget brun saus er alltid best! Men om du ikke vil lage fra bunn, så ville jeg brukt kjøttkakesausen fra Toro og tilsatt litt fløte. Jeg ville også stekt kjøttkakene i smør i en stekepanne på forhånd og kokt ut panna med litt vann, latt det redusere litt og også hatt dette oppi sausen. Syns generelt posesauser smaker litt lite. Anonymkode: 543d4...e59
AnonymBruker Skrevet 26. juli 2018 #3 Skrevet 26. juli 2018 Supert forslag! Det skal jeg prøve. Har både smør og fløte her på hytta. Pleier å lage saus selv, men gidder ikke nå i varmen. Skulle også gjerne kjøpt inn litt annen posesaus som kan ligge klar i skapet på hytta, til kjappe enkle løsninger. Alt fra saus til pasta, kylling, fisk, kjøttboller osv. Tar gjerne i mot tips! Anonymkode: aac97...296
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå