AnonymBruker Skrevet 23. juli 2018 #1 Skrevet 23. juli 2018 Farlig å spise det? Altså fra orange til brun. Anonymkode: 12d04...96a
mandel92 Skrevet 23. juli 2018 #2 Skrevet 23. juli 2018 Hvorfor skulle det være farlig? Pizzabunn skal selvsagt være gjennomstekt, rå deig er ikke godt! 1
TheGirlWhoWaited Skrevet 23. juli 2018 #3 Skrevet 23. juli 2018 Hæ? Farlig - hva er farlig mener du? Orange pizzabunn? 1
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2018 #4 Skrevet 23. juli 2018 26 minutter siden, mandel92 skrev: Hvorfor skulle det være farlig? Pizzabunn skal selvsagt være gjennomstekt, rå deig er ikke godt! Ja? Ifølge eksperter fra Mattilsynet må du faktisk ikke det, såfremt du ikke spiser brent mat for ofte, står det på Matportalen.no(ekstern lenke). Ved prosesser som steking, grilling og røyking, kan disse helseskadelige stoffgruppene dannes: PAH (polysykliske aromatiske hydrokarboner): PAH-forbindelser kan være kreftfremkallende og skadelig for arveanlegget. Stekemutagener: Dette er en fellesbetegnelse på en rekke kreftfremkallende forbindelser som dannes ved steking av kjøtt og fisk, og som har mutagene egenskaper (skader arveanleggene). Akrylamid: En forholdsvis nyoppdaget forbindelse i mat som i hovedsak finnes i stekte og friterte stivelsesrike matvarer, som potet- og kornprodukter. (Tidligere studier har vist at svært høye doser akrylamid kan føre til utvikling av tarmsvulster hos mus) Anonymkode: 12d04...96a
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2018 #5 Skrevet 23. juli 2018 4 minutter siden, TheGirlWhoWaited skrev: Hæ? Farlig - hva er farlig mener du? Orange pizzabunn? Ja, orange. Sprøstekt. Det er jo litt brent? Vanlig er jo å spise ganske hvit og ikke orange bunn. Anonymkode: 12d04...96a
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2018 #6 Skrevet 23. juli 2018 Kan 10-doble væsken i deigen og drikke den istedet. Anonymkode: e5189...c92 1
penny_ Skrevet 23. juli 2018 #7 Skrevet 23. juli 2018 Pizzaen skal da stå i ovnen til den er gylden. Brent = mørk brun/svart
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2018 #8 Skrevet 23. juli 2018 15 minutter siden, penny_ skrev: Pizzaen skal da stå i ovnen til den er gylden. Brent = mørk brun/svart Hvor mørkt er mørk brun da? Anonymkode: 12d04...96a
penny_ Skrevet 24. juli 2018 #9 Skrevet 24. juli 2018 9 timer siden, AnonymBruker skrev: Hvor mørkt er mørk brun da? Anonymkode: 12d04...96a Spis maten din og slutt og vær så hysterisk. 4
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2018 #10 Skrevet 24. juli 2018 Brent mat er ikke bra, men da er den svart! Gylden mat er stekt. Ville ikke hatt den for brun, men det er fordi jeg ikke liker å tygge papp. Rå deig er ikke farlig.... Jeg liker den best når den er gjennomtenkt, men fremdeles "hvit". Anonymkode: a93aa...62d
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2018 #11 Skrevet 24. juli 2018 4 timer siden, AnonymBruker skrev: Brent mat er ikke bra, men da er den svart! Gylden mat er stekt. Ville ikke hatt den for brun, men det er fordi jeg ikke liker å tygge papp. Rå deig er ikke farlig.... Jeg liker den best når den er gjennomtenkt, men fremdeles "hvit". Anonymkode: a93aa...62d Gylden mat er jo litt brent? Anonymkode: 12d04...96a
penny_ Skrevet 24. juli 2018 #12 Skrevet 24. juli 2018 30 minutter siden, AnonymBruker skrev: Gylden mat er jo litt brent? Anonymkode: 12d04...96a Du får koke pizzaen din, da, så er du sikker. 1
AnonymBruker Skrevet 24. juli 2018 #13 Skrevet 24. juli 2018 Nå må du slutte å være så hysterisk Anonymkode: 410c3...23a 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå