Gjest amaryllish Skrevet 22. juli 2018 #1 Skrevet 22. juli 2018 Snublet over denne oppskriften: https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/pizza-og-pai/vegetarpizza-med-tomat-og-oliven noen som har prøvd å bruke mager kesam som pizzasaus på denne måten? Hvordan blir konsistensen etter en runde i ovnen? 🤔 står jo inne på siden der at det skal gå fint, men hadde vært greit med tilbakemelding fra noen som faktisk har prøvd. Lurte nesten på om det var bedre å bare steke bunnen og ta på kesam og annen topping etter steking, typ mager kesam, røkelaks og ruccola😋
Tvist Skrevet 22. juli 2018 #2 Skrevet 22. juli 2018 2 timer siden, amaryllish skrev: Snublet over denne oppskriften: https://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/pizza-og-pai/vegetarpizza-med-tomat-og-oliven noen som har prøvd å bruke mager kesam som pizzasaus på denne måten? Hvordan blir konsistensen etter en runde i ovnen? 🤔 står jo inne på siden der at det skal gå fint, men hadde vært greit med tilbakemelding fra noen som faktisk har prøvd. Lurte nesten på om det var bedre å bare steke bunnen og ta på kesam og annen topping etter steking, typ mager kesam, røkelaks og ruccola😋 Jeg synes det funker. Blander gjerne mager kesam og snøfrisk. Har ikke ost på toppen. Google hvit pizza så finner du mange forslag.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå