Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Når jeg var liten fikk jeg brekninger (fysisk) bare jeg spiste brødet rundt sukaten. Det hjalp litt da jeg fikk vite hva sukat er, og forsto at det var kandisert lime-skall eller noe sånt. 

Uansett er det ondskap å tilsette noe sånt i ellers nydelig bakverk. 

Endret av Isambard
Skrevet

Det er forskjell på ulike merker, Freia sin er god. Blir liksom ikke skikkelig julebrød uten.

Fram til tidlig i 20-årene likte jeg det ikke, etter det må det med.

Skrevet

Sukat er djevelens verk. Smaker død og pine. Grøss og gru! Ødelegger hele bakeverket. 

  • Liker 1
Skrevet

Snakker vi om den samme sukaten?

Skrevet

Sukat er godt, jeg momser det gjerne som godis :) og det er selvsagt i julebrød.

Skrevet
On 7/13/2018 at 7:14 PM, Gnå said:

Kaster ut en potensiell brannfakkel her: 

Er det egentlig noen som synes sukat (de lysegrønne og -røde små klumpene i julekake) er godt ?

Jeg har aldri møtt noen som liker det, så er faktisk oppriktig nysgjerrig. Hvis ingen liker det, kan vi jo bare bli enige om å avskaffe det med en gang? :) 

Helt grei. Det er kandisert skall fra visse typer sitrusfrukter. Har sine bruksområder. Men godt, det er ikke noe man spiser sammen med annet. For seg selv blir den veldig søt. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...