AnonymBruker Skrevet 9. juli 2018 #1 Skrevet 9. juli 2018 Skal redusere fett i maten, og tenker da også på å redusere fettet under tilberedningen. Har fundert på sånn frityrkoking uten olje og lurer på om noen har erfaring med det. Kanskje en koker å anbefale også. Legger ved link, men er åpen for andre forslag. https://www.jernia.no/produktkatalog/kjøkken/matlaging/kjøkkenelektrisk/frityrkoker/princess-frityrkoker-luft-2l-1000w/p/58017269?gclid=CjwKCAjwj4zaBRABEiwA0xwsPz-RGoTu-OotP-S6LxKoPan3B8B1k8w3ZNzd5_2z5V54lEhNzjX6YBoCIZcQAvD_BwE Etter som jeg skjønte på omtalene så var ikke denne av de beste. Anonymkode: 48462...922
AnonymBruker Skrevet 9. juli 2018 #2 Skrevet 9. juli 2018 Det er fettet som gjør at frityrkokt mat smaker som den gjør. Uten fett, ingen smak (nesten). Den som finner opp en god erstatning for fett med lite kalorier, blir søkkrik. Anonymkode: 9ef76...803 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå