AnonymBruker Skrevet 29. juni 2018 #1 Skrevet 29. juni 2018 Jeg liker godt de rundstykkene på rema som er grove med gresskarkjerner utenpå. Men det finnes så mange typer mel.. Sammalt hvete, spelt, rug. Hva er forskjellen på de? Hva er det man bruker rug til og spelt til f.eks? Noen som har litt peiling på mel som kan anbefale noe å bruke i baksten? Anonymkode: fecf7...223
Rumle Skrevet 29. juni 2018 #2 Skrevet 29. juni 2018 Sammalt hvete og havre liker jeg å bruke Du kan jo søke på "grove rundstykker, oppskrift", så finner du mye 1
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2018 #3 Skrevet 30. juni 2018 9 timer siden, AnonymBruker skrev: Jeg liker godt de rundstykkene på rema som er grove med gresskarkjerner utenpå. Men det finnes så mange typer mel.. Sammalt hvete, spelt, rug. Hva er forskjellen på de? Hva er det man bruker rug til og spelt til f.eks? Noen som har litt peiling på mel som kan anbefale noe å bruke i baksten? Anonymkode: fecf7...223 http://www.mylittlekitchen.no/2014/08/15/saftige-rundstykker-med-gulrot-og-gresskarkjerner/ Kjempegode rundstykker!! Anonymkode: c916d...bee
Atea Skrevet 30. juni 2018 #4 Skrevet 30. juni 2018 50 prosent sammalt hvete, 50 av rug og resten hvetemel, ca. 100 prosent av det andre. Blir veldig gode brød eller rundstykker, og så kan man blande inn det man vil.
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2018 #5 Skrevet 30. juni 2018 3 minutter siden, Atea skrev: 50 prosent sammalt hvete, 50 av rug og resten hvetemel, ca. 100 prosent av det andre. Blir veldig gode brød eller rundstykker, og så kan man blande inn det man vil. Hø? Anonymkode: 38cbd...a4c 2
Atea Skrevet 30. juni 2018 #6 Skrevet 30. juni 2018 a4c. Jeg mente halvparten grovt og halvt fint mel.
AnonymBruker Skrevet 30. juni 2018 #7 Skrevet 30. juni 2018 6 minutter siden, Atea skrev: 50 prosent sammalt hvete, 50 av rug og resten hvetemel, ca. 100 prosent av det andre. Blir veldig gode brød eller rundstykker, og så kan man blande inn det man vil. En blanding kan aldri bli mer enn 100%. Her blir det jo over 200%.. Anonymkode: b6c52...57e 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå