Solstrålen Skrevet 15. august 2002 #1 Del Skrevet 15. august 2002 Jeg finner ingen "gøye" eller gode oppskrifter på pai noen steder.. Har sett gjennom alle kokebøkene og søkt litt på nett... Finner bare sånn med skinke og eggestand.. Er det noen som har noen oppskrifter på matpai som dere synes er goooooooe?? (altså ikke dessertpai) Gjerne litt utradisjonelle!! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Charmina Skrevet 15. august 2002 #2 Del Skrevet 15. august 2002 Hei :D Jeg pleier å kjøpe en sånn pakke med paideig som jeg bare rører ut i vann - den er kjempegod! Oppi paien pleier jeg å ha litt ost i bunnen før jeg tar oppi litt stekt løk,oppkuttet minimais, oppkuttet squash og bacon. Så eggestand med en eggeplomme,tre eggehviter og fløte! Gresk salat smaker nydelig til! -Charmina Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 16. august 2002 #3 Del Skrevet 16. august 2002 mange oppskrifter her: http://www.recipesource.com/main-dishes/dinner-pies/ Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nøtteliten Skrevet 20. august 2002 #4 Del Skrevet 20. august 2002 Jeg pleier å lage med kjøttdeig, den er kjempegod og alle som har smakt den syntes den er super Du steker kjøttdeig, med masse fersk champignon og evt litt løk. Har oppi litt chilisaus, pleier å bruke tacosaus jeg da og ca en halv boks med creme fraiche(smak til). Så heller du det oppi paiformen og har ost på toppen og steker i ovnen.. Veldig enkelt, kanskje litt fetende men godt.. server med salat til Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Romle Skrevet 20. august 2002 #5 Del Skrevet 20. august 2002 Den skal jeg huske Nøtteliten. Hærtes kjempegodt ut. I min pleier jeg å ha sennep i bunnen, broccoli, tomater, pinjenøtter og soltørkede tomater. Eggestand og ost på toppen :D Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Effie Skrevet 21. august 2002 #6 Del Skrevet 21. august 2002 Hei, Jeg har oppskrift på en "kake" som smaker kjempegodt. Ligner på pai. Var vel ikke helt det du spurte etter da, men denne anbefales på det varmeste! :D Ost- og eggekake – med bacon og krydderurter 4-6 personer Rund for ca. 26 diameter. Tilberedningsid: Ca. 30 min. Heving: I alt ca. 45 min. Steketid: 35-40 min. Ovnstemperatur: 200 C Deig: 250 g hvetemel 15 g gjær 1 ¼ dl lunken melk 1 knivsodd salt, 1 egg, 30 g smør Fyll: 200 g bacon eller skinke 4 egg, 2 ½ dl fløte 35%, ev. litt salt 2 ss finhakkede krydderurter (gressløk, persille, dill, estragon – én sort eller blandet) 250 g Sveitserost 2 små løk 1. Ha melet i bakebollen og tilsett gjær, utrørt i lunken melk. Arbeid deigen sammen, dryss på litt mel og la deigen heve på et lunt sted i ca. 15 min. 2. Smelt og avkjøl smøret og arbeid det inn i deigen sammen med 1 egg og salt. Kna deigen godt og la den heve på nytt i ca. 15 min. 3. Kjevle ut deigen og kle bunn og sider i en stor, godt smurt springform. La deigen heve igjen i 15 min. 4. Riv osten, klipp bacon eller skinke i mindre stykker og legg dem utover deigbunnen. Stek hakket løk så vidt gyllen. Visp sammen eggeplommer, fløte og ev. litt salt. Tilsett finhakkede krydderurter, smørstekt løk og revet ost. Stivpisk eggehvitene og skjær dem forsiktig inn. Hell røren i formen og stek kaken i 200 C varm ovn, i 35-40 min. Serveres som en aftenrett, alene eller med en bolle salat som tilbehør. Rødvin eller øl til. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest LoisLane Skrevet 21. august 2002 #7 Del Skrevet 21. august 2002 Mmmm... disse hørtes gode ut! Vet noen om disse paiene kan fryses? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nøtteliten Skrevet 22. august 2002 #8 Del Skrevet 22. august 2002 Ja, tror man kan fryse paiene.. Man får jo kjøpt pai i frysedisken. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
tuji Skrevet 22. august 2002 #9 Del Skrevet 22. august 2002 Skal paibunnen stekes helt ferdig før man har i fyllet? Noen som vet? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nøtteliten Skrevet 22. august 2002 #10 Del Skrevet 22. august 2002 Nei, skal ikke stekes før. Jeg gjør ihvertfall ikke det Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå