AnonymBruker Skrevet 29. juni 2018 #1 Skrevet 29. juni 2018 Har noen glass med hjemmelaget syltetøy i fryseren. Hvordan bør det tines? Redd for at glasset kan sprekke. Anonymkode: 02189...d4a
isbjørnungen Skrevet 29. juni 2018 #3 Skrevet 29. juni 2018 Ville uansett tint i kjøleskap med mindre du vet at alt syltetøyet blir spist opp med en gang.
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2018 #4 Skrevet 29. juni 2018 Hvor lenge er syltetøyet holdbart etter åpning? Anonymkode: 02189...d4a
Gjest Kritt Skrevet 29. juni 2018 #5 Skrevet 29. juni 2018 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvor lenge er syltetøyet holdbart etter åpning? Anonymkode: 02189...d4a Det kommer an på type syltetøy (kokt/rørt) og hva du har tilsatt.
AnonymBruker Skrevet 29. juni 2018 #6 Skrevet 29. juni 2018 Det var en gave (frossent da jeg fikk det). Jeg tror det er kokt. Anonymkode: 02189...d4a
Jerry Lee Skrevet 29. juni 2018 #7 Skrevet 29. juni 2018 Langsomtining i kjøleskap, slik du alt har blitt fortalt. Men å fryse ned noe på GLASS har jeg aldri hørt om.
Atea Skrevet 30. juni 2018 #8 Skrevet 30. juni 2018 Legg glasset med syltetøy under kaldt rennende vann.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå