Gjest Lizzi Skrevet 4. mars 2005 #1 Skrevet 4. mars 2005 Jeg har ofte hørt at trøffler er eksklusivt og dyrt og at griser er flinke til å finne dem Men hva er egentlig en trøffel og hva smaker de? Hvilke matretter spiser man de til, eller er det en hovedrett i seg selv??
Gjest lillelou Skrevet 4. mars 2005 #2 Skrevet 4. mars 2005 Det er en sopp! Enten er den svart og knudrete, eller "hvit" og knudrete. Vokser under jorda,ved eiketreets røtter. Griser elsker lukten-og antageligvis også smaken-,og er kløppere til å finne dem. Brukes hovedsaklig som smakstisetning, i sauser,pureer o.lign. Har aldri hørt om at den har vært brukt som egen grønnsak som f.eks brokkoli og rosenkål.En eksklusiv råvare.Veldig spesiell smak, som er vanskelig å beskrive(syns jeg), men absolutt godt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå