Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Gjest Lizzi
Skrevet

Jeg har ofte hørt at trøffler er eksklusivt og dyrt og at griser er flinke til å finne dem :ler: Men hva er egentlig en trøffel og hva smaker de? Hvilke matretter spiser man de til, eller er det en hovedrett i seg selv??

Videoannonse
Annonse
Gjest lillelou
Skrevet

Det er en sopp! Enten er den svart og knudrete, eller "hvit" og knudrete. Vokser under jorda,ved eiketreets røtter. Griser elsker lukten-og antageligvis også smaken-,og er kløppere til å finne dem. Brukes hovedsaklig som smakstisetning, i sauser,pureer o.lign. Har aldri hørt om at den har vært brukt som egen grønnsak som f.eks brokkoli og rosenkål.En eksklusiv råvare.Veldig spesiell smak, som er vanskelig å beskrive(syns jeg), men absolutt godt.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...