MissAlba Skrevet 24. juni 2018 #1 Skrevet 24. juni 2018 Jeg blandet sammen gjærdeig til rundstykker i går, la på plast og fikk ikke rullet de ut og stekt de. Det er sikkert 20 grader her. Kan jeg trygt bruke deigen i dag eller må den kastes? Takk for svar
visp Skrevet 24. juni 2018 #2 Skrevet 24. juni 2018 Til neste gang er det lurt å putte deigen i kjøleskap over natten. Du får elte den godt og sette den til heving igjen og se om den responderer. Regner med at den gjør det, men tror det kan blir litt mye gjærsmak på rundstykkene. Prøv.
AnonymBruker Skrevet 24. juni 2018 #3 Skrevet 24. juni 2018 Neste gang- bruk kald væske og mindre gjær (1/2-1/4 av normalt), så kan den fint stå ute over natta. Anonymkode: eceb2...e64
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå