Gå til innhold

Hvor lenge kan gjærdeig stå på benken?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg blandet sammen gjærdeig til rundstykker i går, la på plast og fikk ikke rullet de ut og stekt de. Det er sikkert 20 grader her. Kan jeg trygt bruke deigen i dag eller må den kastes? 

 

Takk for svar :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Til neste gang er det lurt å putte deigen i kjøleskap over natten. Du får elte den godt og sette den til heving igjen og se om den responderer. Regner med at den gjør det, men tror det kan blir litt mye gjærsmak på rundstykkene. Prøv.

AnonymBruker
Skrevet

Neste gang- bruk kald væske og mindre gjær (1/2-1/4 av normalt), så kan den fint stå ute over natta. 

Anonymkode: eceb2...e64

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...