Karianne Skrevet 3. mars 2005 #1 Skrevet 3. mars 2005 Har ofte en halv kartong fløte igjen eller et halvt beger rømme til overs. Går det an å fryse slike fete meieriprodukter? Tenker ikke på å vispe fløten etterpå, men å ha den i f.eks. gryteretter eller supper?
nallemaja Skrevet 3. mars 2005 #2 Skrevet 3. mars 2005 ja det går ann. Iallefall melk, fløte, yoghurt og ost. Rømme vet jeg ikke, men det går sikkert det også så lenge du skal bruke den i matlaging og ikke servere som seg selv.(skjønte den?)
Karianne Skrevet 3. mars 2005 Forfatter #3 Skrevet 3. mars 2005 Jepp, takk for svar. Veldig greit å bare kunne fryse sånne smårester.
Grooo Skrevet 4. mars 2005 #4 Skrevet 4. mars 2005 Fryser ofte ost når det er litt igjen som begynner å bli tørr eller "gammel". Så tar jeg det opp og bruker til pizza eller gratinering senere
Gjest Anonymous Skrevet 4. mars 2005 #5 Skrevet 4. mars 2005 Å fryse fløte i sånne isbitposer er helt genialt... så kan man putte en fløteterning eller to en en saus Frossen ost gjør seg best til smelting. Generelt tror jeg det gjelder for meierivarer: e kan gjerne fryses, men da bør de "brukes til noe" i matlaging, ikke serveres "som seg selv" etter tining.
nallemaja Skrevet 4. mars 2005 #6 Skrevet 4. mars 2005 æsj, ja! ikke servere fryste meierivarer som seg selv! hadde en venninne i barndommen som hadde en veldig rar familie. De brukte å fryse melk, og tine den opp igjen og drikke den som den var...men det var ekkelt! Den skiller seg liksom litt...æsj! Men frossen yoghurt er godt!
Gjest lillelou Skrevet 4. mars 2005 #7 Skrevet 4. mars 2005 æsj, ja! ikke servere fryste meierivarer som seg selv! hadde en venninne i barndommen som hadde en veldig rar familie. De brukte å fryse melk, og tine den opp igjen og drikke den som den var...men det var ekkelt! Den skiller seg liksom litt...æsj! Men frossen yoghurt er godt! Jøkk...den opptinte melka hørtes lettere kvalm ut...Ellers pleier jeg også å fryse fløte i isbitposer.Genialt til sauser,gryter etc..Frossen rømme har jeg ikke prøvd-skiller den seg ikke lett da?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå