Gjest Anonymous Skrevet 3. mars 2005 #1 Skrevet 3. mars 2005 Skal lage en kake som inneholder kefir. Butikken var utsolgt så jeg kjøpte kulturmelk isteden. Hva er egentlig forskjellen? Er det fare for at kaken ikke blir så god med kulturmelk?
Miranda Skrevet 4. mars 2005 #2 Skrevet 4. mars 2005 Ja, hva er egentlig forskjellen på Kefir og Kulturmelk?? De kan begge brukes til baking, og fettprosenten er den samme. Jeg tror ikke du vil merke forskjell på kaken. Lykke til med kake-bakingen
Gjest harrakomosai Skrevet 4. mars 2009 #3 Skrevet 4. mars 2009 Skal lage en kake som inneholder kefir. Butikken var utsolgt så jeg kjøpte kulturmelk isteden. Hva er egentlig forskjellen? Er det fare for at kaken ikke blir så god med kulturmelk? Forskjellen er at kefir er gjeringskultur og kultura er syrningskultur. Også er det magrere fett i kultura enn kefir.
Gjest Gjest Skrevet 4. mars 2009 #4 Skrevet 4. mars 2009 Skal lage en kake som inneholder kefir. Butikken var utsolgt så jeg kjøpte kulturmelk isteden. Hva er egentlig forskjellen? Er det fare for at kaken ikke blir så god med kulturmelk? Jeg tar ofte feil av de to sortene da jeg handler. Har aldri merket forskjell på baksten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå