Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

vi skal ha kotletter til middag idag.

hvordan serverer dere de?? og hvilke tilbehør bruker dere?

Videoannonse
Annonse
Gjest Gjesta
Skrevet

Jeg steker dem i stekeovnen, salter og peprer, og

sørger for å få en god sjy under stekingen, og mot slutten av steketiden heller jeg fløte over, sånn at sjyen og fløten koker sammen den sausen blir SÅ GOD! Ikke videre sunn da, men det er ikke så mye som skal til av den siden den blir ganske kraftig. :wink:

Serverer med poteter og div. grønnsaker jeg da. Helt standard, egentlig...

K

Skrevet

Fant denne oppskriften jeg som jeg har tenkt til å prøve ut en av dagene.

Baked pork chops

INGREDIENTS:

* 6 pork chops

* 1 teaspoon garlic powder

* 1 teaspoon seasoning salt

* 2 egg, beaten

* 1/4 cup all-purpose flour

* 2 cups Italian-style seasoned bread crumbs (vanlige brødsmuler tenkte jeg)

* 4 tablespoons olive oil

* 1 (10.75 ounce) can condensed cream of mushroom soup (får sånne ferdig bokser med suppe på meny ihvertfall)

* 1/2 cup milk

* 1/3 cup white wine

DIRECTIONS:

1. Preheat oven to 350 degrees F (175 degrees C).

2. Rinse pork chops, pat dry, and season with garlic powder and seasoning salt to taste. Place the beaten eggs in a small bowl. Dredge the pork chops lightly in flour, dip in the egg, and coat liberally with bread crumbs.

3. Heat the oil in a medium skillet over medium-high heat. Fry the pork chops 5 minutes per side, or until the breading appears well browned. Transfer the chops to a 9x13 inch baking dish, and cover with foil.

4. Bake in the preheated oven for 1 hour. While baking, combine the cream of mushroom soup, milk and white wine in a medium bowl. After the pork chops have baked for an hour, cover them with the soup mixture. Replace foil, and bake for another 30 minutes.

Skrevet

Som oftest gjør vi det veldig enkelt. Steker dem i panne, tar ut og heller i en kartong fløte og en teskje buljongpulver (har gjerne også i litt tørket sopp), legger kotelettene tilbake og lar godgjøre seg noen minutter. Serveres med poteter og grønnsaker.

Noe annet vi gjerne serverer til er potet/purregrateng. Da steker du skivet løk og strimlet purre i en kjele. Tilsetter poteter i skiver, hakket hvitløk, salt og pepper. Heller over fløten og koker opp før det helles i en ildfast form. Dryss over ost og gratiner i ovnen.

Ellers liker jeg å panere dem (dyppes i egg og så i loffsmuler) og servere med en krydret tomatsaus.

Gjest Moonshadow
Skrevet

Bruker å steke dem i panne, lage sjusaus av steke fettet. Har poteter, surkål, rødkål og salt potetgull til.

Gjest Anonymous
Skrevet

Som Kverula, bare at jeg putter grønnsaker - løk i båter, gulrøtter i "striper", potetbåter o.l oppi langpanna sammen med kjøttet, smør, olivenolje og kydder. Husker aldri hvordan kotelettene blir best; hvis jeg steker dem litt i panne først eller om de skal ha hele steketiden i ovnen. Blir i hvert fall helt nydelig:)

Skrevet

Vi har en gang iblant nakkekoteletter - jeg syns de er saftigst og mest smakfulle pga fettmarmoreringen.

Steker dem ganske enkelt i panne eller grillpanne til de er akkurat gjennomstekt, og serverer med ovnsbakte potetbåter og kokt brokkoli med litt olivenolje på - og kanskje litt sitron til å presse over kjøttet. Det blir enkle og gode smaker sammen, synes jeg. :)

Skrevet

Pleier å steke dem i panne eller grille dem.Liker å ha ris ved siden jeg da.Så lager jeg saus:steker en løk,hvitløk og paprika i litt olje,heller over 2 dl fløte.Når det koker tar jeg soyasaus opp i,litt salt og pepper.Synes det er veldig godt jeg

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...