Gå til innhold

Hvordan beskriver du den sure lukta på biffkjøtt som er et stort varsku signal?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Jeg åpnet nettopp en pk porsjonsstykke ytrefilet fra firstprice. 150 gr. Den var veldig rød og blodig så den så helg grei ut. Derimot luktet den svært sur. Nesten bittert? Det er vel slik det lukter når de ikke skal spises? Den var ikke gått ut på dato, lappen viste 22 juni.

 

Uansett, jeg valgte å kaste den i søpla. Og måtte skrubbe fjøla godt. Men den lukta sitter i nesa og ganen min nå. Fysj!

Anonymkode: 158ee...c10

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det lukta litt oversaltet også under den sure lukta. Jeg måtte gå og kaste det i søppelspannet ute så sterkt som det luktet. 

GRØSS!

Anonymkode: 158ee...c10

AnonymBruker
Skrevet

Hva tror du døde dyr skal lukte? Blomster? 

Anonymkode: 2d27e...4fb

Skrevet

Jeg spiser ikke mat som lukter vondt, og rått kjøtt lukter egentlig ikke så mye, syns jeg. Tror du gjorde lurt i å kaste den.

Skrevet

Det kalles vel "surt". Det kommer av melkesyrebakterier. Det er ilke farlig i og for seg, men tyder på at ting har ligget en stund.

AnonymBruker
Skrevet

Hvis det lukter litt surt går det bra om man gjennomsteker skikkelig.

Hvis den lukter død og fordervelse er den blitt dårlig. Jeg husker ikke helt hvordan død og fordervelse lukter, for hjernen har en fiffig evne til å fortrenge de mest ubehagelige detaljene. Det minner litt om råtne egg, bare verre.

Anonymkode: 17468...5dd

  • Liker 1
Skrevet

Du må jo ta den med til butikken da å få enten ny eller pengene tilbake. Ikke kaste den....

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...