AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #1 Skrevet 13. juni 2018 Hvordan gjør du det? Hva slags matvarer kjøper du hver dag og hva har du av basis hjemme til dager du er syk eller butikker er stengte? Hvordan gjør du det på lavt budsjett? Anonymkode: fc2fc...17d
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #2 Skrevet 13. juni 2018 Og ja hva slags måltider lager du? Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Hvordan gjør du det? Hva slags matvarer kjøper du hver dag og hva har du av basis hjemme til dager du er syk eller butikker er stengte? Hvordan gjør du det på lavt budsjett? Anonymkode: fc2fc...17d Anonymkode: fc2fc...17d
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #3 Skrevet 13. juni 2018 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hvordan gjør du det? Hva slags matvarer kjøper du hver dag og hva har du av basis hjemme til dager du er syk eller butikker er stengte? Hvordan gjør du det på lavt budsjett? Anonymkode: fc2fc...17d Har du ikke fryseboks eller kjøleskap? Om jeg skulle handle kun det jeg skal spise samme dag eller i 2 dager, ville jeg handlet det meste fra 1/2-pris-diskene i butikkene. Jeg gjør også dette i dag, men jeg fryser ned det som ikke skal spises samme dag eller dagen etter ettersom dette er matvarer som går ut på dato dagen etter. Anonymkode: 76851...cd2
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #4 Skrevet 13. juni 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Har du ikke fryseboks eller kjøleskap? Om jeg skulle handle kun det jeg skal spise samme dag eller i 2 dager, ville jeg handlet det meste fra 1/2-pris-diskene i butikkene. Jeg gjør også dette i dag, men jeg fryser ned det som ikke skal spises samme dag eller dagen etter ettersom dette er matvarer som går ut på dato dagen etter. Anonymkode: 76851...cd2 Såklart jeg har det, men nå er ikke det hva jeg spør om. Jeg så det var noen i en annen tråd som snakket om en fransk eller italiensk måte å leve på, der det ble kjøpt inn kun matvarer for akkurat den dagen. Jeg ser at det kan være fordeler med det og lurer på hvordan de gjør det i praksis. Anonymkode: fc2fc...17d
Pal Fungi Skrevet 13. juni 2018 #5 Skrevet 13. juni 2018 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: Såklart jeg har det, men nå er ikke det hva jeg spør om. Jeg så det var noen i en annen tråd som snakket om en fransk eller italiensk måte å leve på, der det ble kjøpt inn kun matvarer for akkurat den dagen. Jeg ser at det kan være fordeler med det og lurer på hvordan de gjør det i praksis. Anonymkode: fc2fc...17d Hvilke fordeler da? Jeg ser for meg at det må bli slitsomt i lengden å skulle handle inn matvarer hver dag.. Men når det er sagt så er jeg en av dem som syns at innkjøp er kjedelig, og jeg handler derfor bare en gang i uka. 3
Nuith Skrevet 13. juni 2018 #6 Skrevet 13. juni 2018 Vi handler så godt som hver dag; spesielt brød, melk, frukt/grønt, og det vi mangler til middag. Kjøper omtrent alt av kjøtt på halv pris allikevel (fryser endel) og har endel tørrvarer i matboden. Så ved sykdom går vi tom for melk etter 2 dager, brødvarer etter 3-7 dager (kan jo bake selv på de 1-2 kg med mel vi har) og frukt/grønt etter 2-5 dager. Men vi kan leve på lagret kjøtt, pasta, ris, frokostblanding, sjokolade, vin og diverse hermentikk i et par måneder om det er krise. 3
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #7 Skrevet 13. juni 2018 27 minutter siden, Siv85 skrev: Hvilke fordeler da? Jeg ser for meg at det må bli slitsomt i lengden å skulle handle inn matvarer hver dag.. Men når det er sagt så er jeg en av dem som syns at innkjøp er kjedelig, og jeg handler derfor bare en gang i uka. Hvis man kun kjøper det som skal spises den dagen så vil det ikke ligge og råtne i kjøleskap bla. Men så var ikke spørsmålet myntet på slike som deg heller da, så skjønner ikke hvorfor du er så negativ og gidder å kommentere? Anonymkode: fc2fc...17d 1
Pal Fungi Skrevet 13. juni 2018 #8 Skrevet 13. juni 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Hvis man kun kjøper det som skal spises den dagen så vil det ikke ligge og råtne i kjøleskap bla. Men så var ikke spørsmålet myntet på slike som deg heller da, så skjønner ikke hvorfor du er så negativ og gidder å kommentere? Anonymkode: fc2fc...17d Off da, beklager så mye.. 1
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #9 Skrevet 13. juni 2018 24 minutter siden, Nuith skrev: Vi handler så godt som hver dag; spesielt brød, melk, frukt/grønt, og det vi mangler til middag. Kjøper omtrent alt av kjøtt på halv pris allikevel (fryser endel) og har endel tørrvarer i matboden. Så ved sykdom går vi tom for melk etter 2 dager, brødvarer etter 3-7 dager (kan jo bake selv på de 1-2 kg med mel vi har) og frukt/grønt etter 2-5 dager. Men vi kan leve på lagret kjøtt, pasta, ris, frokostblanding, sjokolade, vin og diverse hermentikk i et par måneder om det er krise. Jeg er usikker på om personen i den tråden jeg sikter til lagrer noe særlig av noe som helst. Det var ikke mitt intrykk av hennes post at det var slik du gjør det. Hvor mange er dere? Jeg antar det er enklere å leve dag for dag om man bor alene enn med en familie? Anonymkode: fc2fc...17d
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #10 Skrevet 13. juni 2018 Det blir jo mye dyrere å handle inn små pakninger med ost, små pakninger med egg, små pakninger med ditt og datt. Jeg kaster ALDRI mat, men jeg kjøper inn sjelden og mye (på tilbud). Anonymkode: 76851...cd2 2
Pal Fungi Skrevet 13. juni 2018 #11 Skrevet 13. juni 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Det blir jo mye dyrere å handle inn små pakninger med ost, små pakninger med egg, små pakninger med ditt og datt. Jeg kaster ALDRI mat, men jeg kjøper inn sjelden og mye (på tilbud). Anonymkode: 76851...cd2 Sånne som oss har visst ikke lov å delta i tråden 😛 5
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #12 Skrevet 13. juni 2018 48 minutter siden, AnonymBruker skrev: Såklart jeg har det, men nå er ikke det hva jeg spør om. Jeg så det var noen i en annen tråd som snakket om en fransk eller italiensk måte å leve på, der det ble kjøpt inn kun matvarer for akkurat den dagen. Jeg ser at det kan være fordeler med det og lurer på hvordan de gjør det i praksis. Anonymkode: fc2fc...17d Hvilke fordeler da? (bortsett fra det du nevnte om å ikke kaste mat).Jeg kaster som sagt ALDRI mat, selv om jeg handler mye og sjelden Anonymkode: 76851...cd2 1
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #13 Skrevet 13. juni 2018 1 minutt siden, Siv85 skrev: Sånne som oss har visst ikke lov å delta i tråden 😛 Ojda Joda, vi har lov Anonymkode: 76851...cd2 2
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #14 Skrevet 13. juni 2018 37 minutter siden, Siv85 skrev: Hvilke fordeler da? Jeg ser for meg at det må bli slitsomt i lengden å skulle handle inn matvarer hver dag.. Men når det er sagt så er jeg en av dem som syns at innkjøp er kjedelig, og jeg handler derfor bare en gang i uka. Jeg er enig med deg (Og jeg er også spent på å få vite hva fordelene er ) Anonymkode: 76851...cd2
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #15 Skrevet 13. juni 2018 Det er derfor jeg etterlyser de som gjør dette. For å få svar på hvordan de får det til. Alle kjøper vel ikke gourmetoster og dyre baguetter, og champagne hver dag. 😂 Anonymkode: fc2fc...17d
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #16 Skrevet 13. juni 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Det er derfor jeg etterlyser de som gjør dette. For å få svar på hvordan de får det til. Alle kjøper vel ikke gourmetoster og dyre baguetter, og champagne hver dag. 😂 Anonymkode: fc2fc...17d Ja takk Anonymkode: 76851...cd2 1
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #17 Skrevet 13. juni 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Ja takk Anonymkode: 76851...cd2 Jeg skulle ikke ha nevnt det for nå fikk jeg virkelig lyst på det! Anonymkode: fc2fc...17d 2
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #18 Skrevet 13. juni 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Det er derfor jeg etterlyser de som gjør dette. For å få svar på hvordan de får det til. Alle kjøper vel ikke gourmetoster og dyre baguetter, og champagne hver dag. 😂 Anonymkode: fc2fc...17d Om du ønsker å leve økonomisk, og samtidig er glad i mat som er litt kostbar, så kan du feks steke roastbiff selv og skjære opp til pålegg og få det mye billigere enn ferdigskåret roastbiff i butikken Vin er også lurt å kjøpe i 3-literskartong i steden for i flaske, ettersom flasken må drikkes fort, og kartongen holder seg i flere uker etter åpning i kjøleskapet Anonymkode: 76851...cd2
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #19 Skrevet 13. juni 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Jeg skulle ikke ha nevnt det for nå fikk jeg virkelig lyst på det! Anonymkode: fc2fc...17d Ja!! Vi løper til Polet Anonymkode: 76851...cd2
AnonymBruker Skrevet 13. juni 2018 #20 Skrevet 13. juni 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Jeg skulle ikke ha nevnt det for nå fikk jeg virkelig lyst på det! Anonymkode: fc2fc...17d En liten weekend i Frankrike? Anonymkode: 76851...cd2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå