Gå til innhold

Kakepynt og holdbarhet


Anbefalte innlegg

Gjest Bruker115236
Skrevet

Skal servere en kake på søndag, og tenkte å pynte den lørdag ettersom jeg jobber på dagen søndag. Kaken skal ha en ostekrem, og jeg har tenkt å pynte med marengstopper/pikekyss. Jeg vet at man ikke skal oppbevare marengs i kjøleskapet, men er det krise hvis jeg pynter kaken med kyssene og kremen dagen før og har den i kjøleskapet? Det er en type sjokoladekake. 

 

AnonymBruker
Skrevet

Ikke gjør det. Pikekyssene vil trekke til seg fuktighet. Kremen går greit.

Anonymkode: 12d2a...4ba

Gjest Bruker115236
Skrevet

Ostekremen tror jeg ikke blir dårlig. Har spist kaken flere ganger dager etter servering. Men er det slik at pikeskyssene da bare blir seige? De er tross alt bare pynt. Eller blir fasongen ødelagt og?

AnonymBruker
Skrevet

Tror de blir seige.

Dersom de er farget, og ostekremen er hvit, vil de også farge av. 

Ha de i en boks, og pynt rett før

Anonymkode: f4533...e45

Skrevet

Jeg tror det blir litt krise ja, kan du ikke pynte ferdig og så sette pikekyssene på før servering? Hvis ikke så tror jeg jeg ville droppet de.

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...