Gå til innhold

Hvilke garnityrer/grønnssaker liker du på pålegg?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Selv liker jeg:

Stekt sopp og løk på leverpostei

paprika eller tomat på hvitost

 

Anonymkode: 6dfd5...a6d

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Paprika, tomat, agurk, rødløk, avokado, salat, karse eller alfalfaspirer, reddiker, neper, purre, gressløk, oliven, sylteagurk, rødbeter, sukkererter, ristede solsikke- eller pinjekjerner, valnøtter, moreller, kimchi, syltet gulrot, sennep, eple, moreller, fikenmarmelade...

Anonymkode: 5da7b...cea

Gjest Anonymus Notarius
Skrevet

Agurk, løk og avocado funker bra på fiskepålegg som makrell i tomat, røykelaks eller gravlaks.

Sylteagurk, tomat og løk på ost og skinke.

Skrevet

er veldig glad i paprika i alle farger! Brukes på mye, akkurat nå på rundstykke med leverpostei.

Gjest Catalina Culès
Skrevet

Avocado, paprika, agurk, tomat, salat.

AnonymBruker
Skrevet

Jeg liker varme rundstykker med bare avokado på (og smør, salt og pepper).

Anonymkode: b7f5a...5c6

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Rødbeter på leverpostei, agurk eller paprika på hvitost, banan alene eller sammen med Nugatti. Tomat alene (med salt på) eller sammen med kokt egg. 

Anonymkode: 40f33...cb5

Skrevet

Rødbeter, sylteagurk eller sprøstekt løk på leverpostei (sistnevnte kan mikses med sylteagurk), paprika eller slangeagurk på hvitost. Er mer, men det er det jeg kommer på akkurat nå. 

AnonymBruker
Skrevet

Jeg bruker kjøtt/fisk/egg/skalldyr som garnityr og har salat og grønnsaker/frukt som hovedpålegg.

Min favoritt nå for tiden er loff med salat, avokado og noen reker på toppen.

Anonymkode: 249c3...faf

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...