AnonymBruker Skrevet 1. juni 2018 #1 Del Skrevet 1. juni 2018 Ja det er egentlig skikkelig flaut å spørre. Men jeg og samboer vil ha oss en rekeaften i helga å vi aaaner ikke hva vi trenger til det. Nærmeste vi har kommet er de ferdig lagde smørbrødene på kafé 😂 så vi trenger reker, men hvor mye? (To voksne) Andre ting en loff? 😂 vi vil gjøre det ordentlig når vi først skal ha sånn 😋😋 hva bruker du/dere med reker? 😛 Anonymkode: e303d...604 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
solmåneogstjerner Skrevet 1. juni 2018 #2 Del Skrevet 1. juni 2018 500 gram reker per person. Loff, majones, sitron og persille. Det er det jeg pleier å ha. Men det finnes jo mange muligheter. Nå fikk jeg lyst på reker 😊 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2018 #3 Del Skrevet 1. juni 2018 Skal du slå på stortrommen ville jeg hatt egg, avokado og løk i tillegg til det andre som er nevnt. Anonymkode: 90287...767 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2018 #4 Del Skrevet 1. juni 2018 Takk for tips 😁 Namnam 😋😋 Anonymkode: e303d...604 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2018 #5 Del Skrevet 1. juni 2018 Mange liker også å drikke hvitvin til reker.. (drikker ikke selv, så ingen å anbefale.. men det dukker sikkert opp noen, ellers har de peiling på polet ) Anonymkode: a89e1...661 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
gohege Skrevet 1. juni 2018 #6 Del Skrevet 1. juni 2018 Jeg liker aioli og dill på mine reker. En god vin er også obligatorisk (men en god limonade eller eplejuice funker også godt til en alkoholfri kveld). 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
hotellpute09 Skrevet 1. juni 2018 #7 Del Skrevet 1. juni 2018 (endret) Og litt mer enn 500g pr. person. Veldig kjedelig når man koser seg og rekene sklir unna og man ser man har for lite... Kos dere! Endret 1. juni 2018 av hotellpute09 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2018 #8 Del Skrevet 1. juni 2018 Ja hvitvin må vi ha 😁 hadde jeg helt glemt! Anonymkode: e303d...604 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2018 #9 Del Skrevet 1. juni 2018 Når jeg lager til mange; 500g reker per person Hjemmebakt fletteloff og baguetter, innimellom focacchia. Dill Lager majones, og/eller aioli. Sitronbåter Salatblad og agurkstaver Avocado Iskald Chablis Anonymkode: d0ec0...3e0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2018 #10 Del Skrevet 1. juni 2018 Det er godt med sitronpepper og tomater. Min samboer var opphengt i majones-greiene. Etter å ha prøvd tomater og sitronpepper, har han glemt majonesgreiene Anonymkode: ef0ff...83f 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pultost Skrevet 1. juni 2018 #11 Del Skrevet 1. juni 2018 Kjøp gjerne litt for mange enn litt for få reker, det dere ikke spiser opp kan dere røre ut i majones og bruke som pålegg dagen etter, f.eks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Forundret.. Skrevet 1. juni 2018 #12 Del Skrevet 1. juni 2018 Reker, loff, smør, mayones! God drikke. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker 42 Skrevet 1. juni 2018 #13 Del Skrevet 1. juni 2018 (endret) Spiral-loff, SMØR, dill, majones, salat-blader (synes den som er litt bitter passer veldig bra, eskarol eller noe slikt). Synes også øl passer bedre til reker, men det er vel langt mer pop med hvitvin. Kjøp et par øl, så finner dere ut hva dere liker best. Edit, og sitron, seff Endret 1. juni 2018 av Beeblebrox Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guidet Kvinne Skrevet 1. juni 2018 #14 Del Skrevet 1. juni 2018 Jeg er purist når det gjelder reker. De må være ferske (sjekk dato), ikke frosne. God loff. Godt smør. Majones, sitron og dill. Øl eller hvitvin til. Ingenting annet, ikke salat, tomat, krydder, avocado eller noe som helst. Jeg kan strekke meg til aioli i stedet for majones og rosévin i stedet for hvitvin, det er det hele. 4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2018 #15 Del Skrevet 1. juni 2018 Vær så snill, ikke ødelegg god mat med dill da. Anonymkode: 1f095...21c 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guidet Kvinne Skrevet 1. juni 2018 #16 Del Skrevet 1. juni 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Vær så snill, ikke ødelegg god mat med dill da. Anonymkode: 1f095...21c Reker må ha dill. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 1. juni 2018 #17 Del Skrevet 1. juni 2018 Eggesalat og aioli!!!! Anonymkode: 3a942...a88 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kamelia83 Skrevet 1. juni 2018 #18 Del Skrevet 1. juni 2018 God loff, meierismør, majones/aioli, sitron og en potte med dill. Og mer enn 500 g per person. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Guidet Kvinne Skrevet 1. juni 2018 #19 Del Skrevet 1. juni 2018 1 time siden, Kamelia83 skrev: God loff, meierismør, majones/aioli, sitron og en potte med dill. Og mer enn 500 g per person. Nemlig! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 2. juni 2018 #20 Del Skrevet 2. juni 2018 Fersk loff, smør (smør, ikke margarin), avokado, majones, masse fersk dill, sitron og noen tynne skiver rødløk! Jeg foretrekker faktisk frosne reker fremfor ferske, mulig jeg har vært uheldig med mine ferske, de "skal" jo være best. Anonymkode: a922f...a5e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå