Drakan Skrevet 21. mai 2018 #2 Skrevet 21. mai 2018 (endret) Det er enda ikke en tradisjon i Norge, men det kan bli det i fremtiden. Eller så har du potet. Er faktisk sopp også, så noe ala sopp og bær? Syltetøy er vel det mest veganske du kan komme over. Endret 21. mai 2018 av Drakan
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #3 Skrevet 21. mai 2018 Jordbær med melk og sukker... minus melken. Anonymkode: 16494...ef7 1
Nolke Skrevet 21. mai 2018 Forfatter #5 Skrevet 21. mai 2018 Akkurat nå, Drakan skrev: Det er enda ikke en tradisjon i Norge, men det kan bli det i fremtiden. Eller så har du potet. Mente tradisjonsretter som kan la seg gjøres vegansk. Som bla raspeball ol😊👍
Drakan Skrevet 21. mai 2018 #6 Skrevet 21. mai 2018 Akkurat nå, Nolke skrev: Mente tradisjonsretter som kan la seg gjøres vegansk. Som bla raspeball ol😊👍 Åh... i så fall, juleribbe. De selger gode vegan file som du kan lage ribbe av. Er utrolig digg. Husker ikke hva de kalles men er sånne tynne firkanter, som du steiker i panna. Fått høre det smaker ribbe foruten bein. Er ikke merkbar forskjell, og selv en som liker kjøtt vil like det. :D
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #7 Skrevet 21. mai 2018 Betasuppe Krotakaker Flattbrød Geønnsakssuppe Anonymkode: 5b5ab...23d 3
Drakan Skrevet 21. mai 2018 #8 Skrevet 21. mai 2018 De selger også slike tørkede flak i poser som utvider seg i vann, du kan kokke dem opp i kraft av kjøtt eller grønt og stekke det som biff eller file. Spiser selv en del av dette (selv om jeg ikke kommer på hva det heter) >_<
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #10 Skrevet 21. mai 2018 Raspeball kokt i grønnsaksbuljong med kålrabistappe Vafler Medisterkaker (veganmisjonen har en god oppskrift) Ertestuing Rødkål Lapskaus med flattbrød Ertesuppe Anonymkode: e6ac7...e0e 1
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #11 Skrevet 21. mai 2018 2 minutter siden, Drakan skrev: De selger også slike tørkede flak i poser som utvider seg i vann, du kan kokke dem opp i kraft av kjøtt eller grønt og stekke det som biff eller file. Spiser selv en del av dette (selv om jeg ikke kommer på hva det heter) >_< soyamedaljonger? Anonymkode: e6ac7...e0e
Drakan Skrevet 21. mai 2018 #12 Skrevet 21. mai 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: soyamedaljonger? Anonymkode: e6ac7...e0e Tror det var noe slikt. De finnes i mørk farge (så da er det bare å pepre de med grillkrydder), eller de lyse (kyllingkrydder).
funginger Skrevet 21. mai 2018 #13 Skrevet 21. mai 2018 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: Raspeball kokt i grønnsaksbuljong med kålrabistappe Vafler Medisterkaker (veganmisjonen har en god oppskrift) Ertestuing Rødkål Lapskaus med flattbrød Ertesuppe Anonymkode: e6ac7...e0e Hvordan lager du vafler uten melk og egg?
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #14 Skrevet 21. mai 2018 2 minutter siden, funginger skrev: Hvordan lager du vafler uten melk og egg? Dropper egget helt og bruker vegansk melk Anonymkode: 3203d...07a
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #15 Skrevet 21. mai 2018 4 minutter siden, funginger skrev: Hvordan lager du vafler uten melk og egg? Eggerstatning og plantemelk. Anonymkode: 2a622...4c2
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #16 Skrevet 21. mai 2018 8 minutter siden, funginger skrev: Hvordan lager du vafler uten melk og egg? Jeg liker veganmisjonen sin oppskrift Bruker plantemelk for vanlig kumelk og bittelitt eddik kan erstatte et par av eggets egenskaper samt gjøre røren mer sur Anonymkode: e6ac7...e0e
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #17 Skrevet 21. mai 2018 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Dropper egget helt og bruker vegansk melk Anonymkode: 3203d...07a http://www.veganmisjonen.com/2015/03/oppskrift-mine-beste-vafler-veganske.html?m=1 https://veganeren.com/2014/08/vidunderlige-vafler/ Anonymkode: e13f3...b07
Commander Skrevet 21. mai 2018 #18 Skrevet 21. mai 2018 Tror ikke veganere har lange tradisjoner i Norge. Ser ikke hvordan de skulle overleve vinteren på 1800 tallet hvis potethøsten slo feil.
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #19 Skrevet 21. mai 2018 Vegisterkaker er helt sinnsykt godt! Anonymkode: 729b0...850
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #20 Skrevet 21. mai 2018 5 minutter siden, Commander said: Tror ikke veganere har lange tradisjoner i Norge. Ser ikke hvordan de skulle overleve vinteren på 1800 tallet hvis potethøsten slo feil. Veganere trenger ikke ha lang tradisjon for at et måltid skal være vegansk. Spiser du grønnsakssuppe, så er det vegansk liksom. Når det er sagt, så spiste de nok mer mat basert på kun grønnsaker før vi ble så rike og privligert som vi er nå. I noen fattige land nå finnes det lite til intet kjøtt, og der spiser de for eks mye linser og ris som kan erstatte kjøtt. Anonymkode: d605c...4f8 3
Fremhevede innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå