Alestar Skrevet 21. mai 2018 #1 Skrevet 21. mai 2018 Kjøpte en skinkerull som jeg skar opp i skiver. Da jeg så på baksiden av kjøttet, var det noen numre printet inn i svart. Skar dette bort. Spørsmålet mitt er, har de virkelig brukt blekk for å markere kjøttet sitt, eller er det noe annet som går an å spise? Håper noen vet, for lurer veldig ...
stan Skrevet 21. mai 2018 #2 Skrevet 21. mai 2018 Helt ufarlig. Blekket er av en organisk type. Mengden er så liten at det er tvilsomt at du kan kjenne noen smak. Hvis det ser udelikat ut, kan du jo skjære vekk en tynn skive akkurat der. 4
AnonymBruker Skrevet 21. mai 2018 #3 Skrevet 21. mai 2018 Ville vært mer bekymret for livsstilsykdommene assosiert med stort inntak av kjøtt Anonymkode: c94c8...715
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå