Gå til innhold

Pavlova - fyll/krem


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har laget bunnen til pavlova kaken som skal serveres i morgen. Kan jeg også lage kremen/fyllet i kveld, og la det stå i kjøleskapet til i morgen? Kaken skal ikke serveres før i 3-4 tiden. Eller er det best å vente til et par timer før servering? 

Anonymkode: 3078a...87e

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Ville ventet med fyll noe rett før servering. Jeg har hatt med krem og bær og noen timer før servering, men det rant fra kaken så neste gangen tok jeg på 1 time før servering. 

Anonymkode: 6b43f...639

AnonymBruker
Skrevet

Du kan fint lage i dag men ikke legg fyllet på kaken før like før servering. Iallefall vanilje krem lages i god tid i forkant. Hvis den blir for fast bare pisker du den litt for hånd. Krem er jo ikke så mye stress å lage samme dag men kan jo stå kaldt en natt.

Anonymkode: 8c693...923

Skrevet

Krem av fløte faller gjerne litt sammen hvis den blir stående, så jeg hadde tatt det i morgen. Og ikke legg kremen på marengsen før rett før servering. Marengsen oppbevares i romtempratur. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...