Gå til innhold

Lage tapas i kveld, servere i morgen


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Skal lage wraps med spekeskinke, ruccola, smøreost, rødløk og agurk til i morgen. Må nesten lage det til i kveld, men er det noen som har erfaringer med om de blir vassne dersom jeg lager dem i kveld? De skal spises tidlig formiddag. Hadde det kanskje vært lurt å droppe agurken?Evt. noe annet godt jeg kunne hatt i så det ikke blir så kjedelig? Skal selvfølgelig skjæres i små biter som tapas.

Anonymkode: 250b2...920

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...