Gjest Dolphina Skrevet 25. februar 2005 #1 Skrevet 25. februar 2005 Hei! Jeg har bedt inn til fondue i morgen. Vi blir seks stykker og plutselig ble jeg litt usikker. Vanligvis pleier vi å ha entrecõte av okse (el.l.), bakte poteter, champigion, bearnaise saus og loff. Er det noen som har tips til hva mer jeg kan ha med? Tenkte også at jeg skulle ha ytrefilet (el.l) av svin i tillegg. Hvor mye kjøtt trenger jeg tilsammen?
Gjest gjest1 Skrevet 25. februar 2005 #2 Skrevet 25. februar 2005 Svin og kylling er også godt i fondue. Tror jeg ville beregnet ca 200 g kjøtt pr pers. Om man har endel tilbehør så burde jo det holde.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå