Gå til innhold

Fondue


Anbefalte innlegg

Gjest Dolphina
Skrevet

Hei!

Jeg har bedt inn til fondue i morgen.

Vi blir seks stykker og plutselig ble jeg litt usikker.

Vanligvis pleier vi å ha entrecõte av okse (el.l.), bakte poteter, champigion, bearnaise saus og loff.

Er det noen som har tips til hva mer jeg kan ha med?

Tenkte også at jeg skulle ha ytrefilet (el.l) av svin i tillegg.

Hvor mye kjøtt trenger jeg tilsammen?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Svin og kylling er også godt i fondue. Tror jeg ville beregnet ca 200 g kjøtt pr pers.

Om man har endel tilbehør så burde jo det holde.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...