AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #1 Skrevet 12. mai 2018 Er det ikke egentlig helt unødvendig? Hvor kommer det ifra? Anonymkode: 1e128...748
Gjest aell Skrevet 12. mai 2018 #3 Skrevet 12. mai 2018 Det blir litt tørt uten smør på brødskiva, så det er i hvert fall derfor jeg bruker smør.
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #4 Skrevet 12. mai 2018 For min del har det mye med smaken å gjøre. Pluss at jeg syns det blir utrolig kjedelig og tørt uten. Det er ikke alltid jeg bruker smør, noen ganger bruker jeg andre ting som Philadelphia osv. Anonymkode: 41831...b1b 5
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #5 Skrevet 12. mai 2018 Fordi brødmat er et nødvendig onde for å få i seg det magisk gode, næringstette, supersunne smøret. Anonymkode: 57710...6b3 8
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #6 Skrevet 12. mai 2018 Jeg bruker smør bare på brød, og noen ganger på lefse. Men aldri på knekkebrød eller flatbrød. Anonymkode: f77f9...7ff 1
Pal Fungi Skrevet 12. mai 2018 #7 Skrevet 12. mai 2018 11 minutter siden, AnonymBruker skrev: For min del har det mye med smaken å gjøre. Pluss at jeg syns det blir utrolig kjedelig og tørt uten. Det er ikke alltid jeg bruker smør, noen ganger bruker jeg andre ting som Philadelphia osv. Anonymkode: 41831...b1b Enig med deg 1
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #8 Skrevet 12. mai 2018 Fordi det er fett! Fordi det er godt, da vel. Anonymkode: 30173...bd7 1
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #11 Skrevet 12. mai 2018 Grunnen til at jeg spør er vel litt fordi jeg har brukt smør under så å si all slags pålegg. Ingen smørbare pålegg slipper unna et lag med smør først! Anonymkode: 1e128...748 2
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #12 Skrevet 12. mai 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Grunnen til at jeg spør er vel litt fordi jeg har brukt smør under så å si all slags pålegg. Ingen smørbare pålegg slipper unna et lag med smør først! Anonymkode: 1e128...748 SYns alt smaker mye bedre med smør jeg 😅😅 Anonymkode: 41831...b1b 5
SardintrollReturns Skrevet 12. mai 2018 #13 Skrevet 12. mai 2018 Hadde vært utrolig tørt og kjedelig uten smør på. Spesielt knekkebrød og flatbrød. 1
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #14 Skrevet 12. mai 2018 1 time siden, AnonymBruker skrev: SYns alt smaker mye bedre med smør jeg 😅😅 Anonymkode: 41831...b1b Jeg klarer liksom ikke syltetøy uten smør under 🤗 Anonymkode: 1e128...748 2
lipglossy Skrevet 12. mai 2018 #15 Skrevet 12. mai 2018 Hater smør, føler meg som den eneste som ikke liker det 1
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #16 Skrevet 12. mai 2018 Har alltid brukt Soft Flora. Jeg er sikkert sær. Anonymkode: dc600...fd4
Cata Skrevet 12. mai 2018 #17 Skrevet 12. mai 2018 Litt for omfangsrikt spørsmål. På brød: for at ikke syltetøyet skal klistre seg inn i skiva. (Ost og pølse spises uten smør under her gården.) På lefse: for å holde sukker og kanel fast vel. Uten smør ville det bare drysset av. På flatbrød: bruker ikke På knekkebrød: bruker ikke
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #18 Skrevet 12. mai 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Har alltid brukt Soft Flora. Jeg er sikkert sær. Anonymkode: dc600...fd4 Da er vi nok 2. Anonymkode: 1e128...748
SPOCA Skrevet 12. mai 2018 #19 Skrevet 12. mai 2018 Godt spørsmål. Jeg kan ikke fordra smør, og klarer ikke helt å skjønne behovet. Godt vi er forskjellige.
AnonymBruker Skrevet 13. mai 2018 #20 Skrevet 13. mai 2018 For at vi skal ha en unnskyldning for å lure i oss ekstra, unødvendige kalorier. Anonymkode: f652e...934 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå