Gå til innhold

Hvirfor bruker vi egentlig smør på brød, lefser, knekkebrød, flatbrød og lignende?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Er det ikke egentlig helt unødvendig? Hvor kommer det ifra?

Anonymkode: 1e128...748

Videoannonse
Annonse
Skrevet

For å holde pålegget på plass

  • Liker 3
Skrevet

Det blir litt tørt uten smør på brødskiva, så det er i hvert fall derfor jeg bruker smør. 

AnonymBruker
Skrevet

For min del har det mye med smaken å gjøre. Pluss at jeg syns det blir utrolig kjedelig og tørt uten. Det er ikke alltid jeg bruker smør, noen ganger bruker jeg andre ting som Philadelphia osv. 

Anonymkode: 41831...b1b

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet

Fordi brødmat er et nødvendig onde for å få i seg det magisk gode, næringstette, supersunne smøret.

Anonymkode: 57710...6b3

  • Liker 8
AnonymBruker
Skrevet

 Jeg bruker smør bare på brød, og noen ganger på lefse. 

 Men aldri på knekkebrød eller flatbrød.   

Anonymkode: f77f9...7ff

  • Liker 1
Skrevet
11 minutter siden, AnonymBruker skrev:

For min del har det mye med smaken å gjøre. Pluss at jeg syns det blir utrolig kjedelig og tørt uten. Det er ikke alltid jeg bruker smør, noen ganger bruker jeg andre ting som Philadelphia osv. 

Anonymkode: 41831...b1b

Enig med deg :)

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Fordi det er fett! Fordi det er godt, da vel.

Anonymkode: 30173...bd7

  • Liker 1
Skrevet

Smør er godt!

  • Liker 2
Gjest Catalina Culès
Skrevet

Blir så tørt uten.

AnonymBruker
Skrevet

Grunnen til at jeg spør er vel litt fordi jeg har brukt smør under så å si all slags pålegg. Ingen smørbare pålegg slipper unna et lag med smør først! :P

Anonymkode: 1e128...748

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Grunnen til at jeg spør er vel litt fordi jeg har brukt smør under så å si all slags pålegg. Ingen smørbare pålegg slipper unna et lag med smør først! :P

Anonymkode: 1e128...748

SYns alt smaker mye bedre med smør jeg 😅😅

Anonymkode: 41831...b1b

  • Liker 5
Skrevet

Hadde vært utrolig tørt og kjedelig uten smør på. Spesielt knekkebrød og flatbrød. 

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
1 time siden, AnonymBruker skrev:

SYns alt smaker mye bedre med smør jeg 😅😅

Anonymkode: 41831...b1b

Jeg klarer liksom ikke syltetøy uten smør under 🤗

Anonymkode: 1e128...748

  • Liker 2
Skrevet

Hater smør, føler meg som den eneste som ikke liker det

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Har alltid brukt Soft Flora. Jeg er sikkert sær. 

Anonymkode: dc600...fd4

Skrevet

Litt for omfangsrikt spørsmål.

På brød: for at ikke syltetøyet skal klistre seg inn i skiva. (Ost og pølse spises uten smør under her gården.) 

På lefse: for å holde sukker og kanel fast vel. Uten smør ville det bare drysset av.

På flatbrød: bruker ikke

På knekkebrød: bruker ikke

AnonymBruker
Skrevet
Akkurat nå, AnonymBruker skrev:

Har alltid brukt Soft Flora. Jeg er sikkert sær. 

Anonymkode: dc600...fd4

Da er vi nok 2.

Anonymkode: 1e128...748

Skrevet

Godt spørsmål. Jeg kan ikke fordra smør, og klarer ikke helt å skjønne behovet. Godt vi er forskjellige. ;)

AnonymBruker
Skrevet

For at vi skal ha en unnskyldning for å lure i oss ekstra, unødvendige kalorier.

Anonymkode: f652e...934

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...