Gå til innhold

Spiser dere det brune bak på laks-fileten?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Ja, gjør dere det? Jeg tar det alltid bort.

Anonymkode: e7e39...031

AnonymBruker
Skrevet

Ja, kaster ikke mat med mindre det er helt nødvendig.

Anonymkode: 997df...0cd

  • Liker 8
AnonymBruker
Skrevet

Ja - skal ikke det spises?

Anonymkode: 68063...6b5

  • Liker 2
Gjest Catalina Culès
Skrevet

Selvfølgelig, det er jo mat.

AnonymBruker
Skrevet

Selvsagt spiser jeg det. Det er laksekjøtt, akkurat som det røde. 

Anonymkode: ca82d...4b4

  • Liker 4
AnonymBruker
Skrevet

Ja, det gjør jeg. Men det hender det smaker litt tranaktig, så jeg kjøper fisk som er så fersk som mulig.

Anonymkode: 4a5d9...079

AnonymBruker
Skrevet

Hvis det blir med på biten så gjør jeg det, men det er ikke sånn at jeg skraper det av skinnet om det sitter igjen.. 

Anonymkode: f223a...42d

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Spiser ikke det nei...

Anonymkode: ebc80...604

  • Liker 5
AnonymBruker
Skrevet

Spiser det. Det røde kjøttet smaker ille nok om man ikke skal dytte i seg tranlaget også.

Anonymkode: b7ef6...f41

  • Liker 2
Skrevet

Eh...ja..! 

AnonymBruker
Skrevet

Nei, det er jo nesten rent fett. Det er derfor det smaker tran, ikke fordi fisken ikke er fersk. 

Jeg spiser ikke fettrand verken på kjøtt eller fisk. 

Anonymkode: 2a7ce...880

  • Liker 9
AnonymBruker
Skrevet

Hva er egentlig det brune? Er det tranlageret som ble nevnt tidligere her i tråden?

TS

Anonymkode: e7e39...031

Skrevet
3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hva er egentlig det brune? Er det tranlageret som ble nevnt tidligere her i tråden?

TS

Anonymkode: e7e39...031

Konsentrert fett

Gjest Catalina Culès
Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hva er egentlig det brune? Er det tranlageret som ble nevnt tidligere her i tråden?

TS

Anonymkode: e7e39...031

Det er fett, som inneholder masse Omega-3.

Skrevet

Ja, det gjør jeg. Jeg spiser skinnet også hvis det er skrapet, godt stekt fra bunnen og uten å vende laksestykket, men jeg spiser ikke oppdrettslaks. De få gangene er jeg gjest og vil ikke virke sær. Da spiser jeg ikke skinnet. Oppdrettslaks er mindre marmorert i kjøttet enn villaks og er lettere å få saftig når man steker, men villaks er bedre når man vet hvordan man steker den, helst helt fersk. Oppdrettslaks har tydelige fettrender i selve fiskestykket. 

  • Liker 1
Skrevet
43 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Det er fett, som inneholder masse Omega-3.

Når det kommer til fett så finnes det knapt noe bedre. 

  • Liker 2
Gjest AnonGangerTo
Skrevet

Det er den beste delen av laksen og bør prioriteres da det er den delen som inneholder mest omega-3. 

Hilsen, biolog

AnonymBruker
Skrevet

Nei jeg spiser ikke fettet verken på fisk, fugl eller kjøtt. Jeg er hun sære som plukker bort fett klumpene i skinken 😂 

hadde nok overlevd greit som vegetarianer.

Anonymkode: 05e98...250

Gjest Herr Heftig
Skrevet

Ja, men ikke det sølvfargede.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...