Gå til innhold

Spiser dere det brune bak på laks-fileten?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

AnonymBruker

Ja, gjør dere det? Jeg tar det alltid bort.

Anonymkode: e7e39...031

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

AnonymBruker

Ja, kaster ikke mat med mindre det er helt nødvendig.

Anonymkode: 997df...0cd

  • Liker 8
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ja - skal ikke det spises?

Anonymkode: 68063...6b5

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Selvsagt spiser jeg det. Det er laksekjøtt, akkurat som det røde. 

Anonymkode: ca82d...4b4

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Ja, det gjør jeg. Men det hender det smaker litt tranaktig, så jeg kjøper fisk som er så fersk som mulig.

Anonymkode: 4a5d9...079

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

AnonymBruker

Hvis det blir med på biten så gjør jeg det, men det er ikke sånn at jeg skraper det av skinnet om det sitter igjen.. 

Anonymkode: f223a...42d

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Spiser det. Det røde kjøttet smaker ille nok om man ikke skal dytte i seg tranlaget også.

Anonymkode: b7ef6...f41

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Nei, det er jo nesten rent fett. Det er derfor det smaker tran, ikke fordi fisken ikke er fersk. 

Jeg spiser ikke fettrand verken på kjøtt eller fisk. 

Anonymkode: 2a7ce...880

  • Liker 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Hva er egentlig det brune? Er det tranlageret som ble nevnt tidligere her i tråden?

TS

Anonymkode: e7e39...031

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

3 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hva er egentlig det brune? Er det tranlageret som ble nevnt tidligere her i tråden?

TS

Anonymkode: e7e39...031

Konsentrert fett

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Catalina Culès
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Hva er egentlig det brune? Er det tranlageret som ble nevnt tidligere her i tråden?

TS

Anonymkode: e7e39...031

Det er fett, som inneholder masse Omega-3.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det gjør jeg. Jeg spiser skinnet også hvis det er skrapet, godt stekt fra bunnen og uten å vende laksestykket, men jeg spiser ikke oppdrettslaks. De få gangene er jeg gjest og vil ikke virke sær. Da spiser jeg ikke skinnet. Oppdrettslaks er mindre marmorert i kjøttet enn villaks og er lettere å få saftig når man steker, men villaks er bedre når man vet hvordan man steker den, helst helt fersk. Oppdrettslaks har tydelige fettrender i selve fiskestykket. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse
43 minutter siden, Catalina Culès skrev:

Det er fett, som inneholder masse Omega-3.

Når det kommer til fett så finnes det knapt noe bedre. 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest AnonGangerTo

Det er den beste delen av laksen og bør prioriteres da det er den delen som inneholder mest omega-3. 

Hilsen, biolog

Lenke til kommentar
Del på andre sider

AnonymBruker

Nei jeg spiser ikke fettet verken på fisk, fugl eller kjøtt. Jeg er hun sære som plukker bort fett klumpene i skinken 😂 

hadde nok overlevd greit som vegetarianer.

Anonymkode: 05e98...250

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...