AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #1 Skrevet 12. mai 2018 Ja, gjør dere det? Jeg tar det alltid bort. Anonymkode: e7e39...031
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #2 Skrevet 12. mai 2018 Ja, kaster ikke mat med mindre det er helt nødvendig. Anonymkode: 997df...0cd 8
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #3 Skrevet 12. mai 2018 Ja - skal ikke det spises? Anonymkode: 68063...6b5 2
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #5 Skrevet 12. mai 2018 Selvsagt spiser jeg det. Det er laksekjøtt, akkurat som det røde. Anonymkode: ca82d...4b4 4
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #6 Skrevet 12. mai 2018 Ja, det gjør jeg. Men det hender det smaker litt tranaktig, så jeg kjøper fisk som er så fersk som mulig. Anonymkode: 4a5d9...079
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #7 Skrevet 12. mai 2018 Hvis det blir med på biten så gjør jeg det, men det er ikke sånn at jeg skraper det av skinnet om det sitter igjen.. Anonymkode: f223a...42d 1
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #8 Skrevet 12. mai 2018 Spiser ikke det nei... Anonymkode: ebc80...604 5
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #9 Skrevet 12. mai 2018 Spiser det. Det røde kjøttet smaker ille nok om man ikke skal dytte i seg tranlaget også. Anonymkode: b7ef6...f41 2
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #12 Skrevet 12. mai 2018 Nei, det er jo nesten rent fett. Det er derfor det smaker tran, ikke fordi fisken ikke er fersk. Jeg spiser ikke fettrand verken på kjøtt eller fisk. Anonymkode: 2a7ce...880 9
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #13 Skrevet 12. mai 2018 Hva er egentlig det brune? Er det tranlageret som ble nevnt tidligere her i tråden? TS Anonymkode: e7e39...031
Missfitness Skrevet 12. mai 2018 #14 Skrevet 12. mai 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hva er egentlig det brune? Er det tranlageret som ble nevnt tidligere her i tråden? TS Anonymkode: e7e39...031 Konsentrert fett
Gjest Catalina Culès Skrevet 12. mai 2018 #15 Skrevet 12. mai 2018 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Hva er egentlig det brune? Er det tranlageret som ble nevnt tidligere her i tråden? TS Anonymkode: e7e39...031 Det er fett, som inneholder masse Omega-3.
Atea Skrevet 12. mai 2018 #16 Skrevet 12. mai 2018 Ja, det gjør jeg. Jeg spiser skinnet også hvis det er skrapet, godt stekt fra bunnen og uten å vende laksestykket, men jeg spiser ikke oppdrettslaks. De få gangene er jeg gjest og vil ikke virke sær. Da spiser jeg ikke skinnet. Oppdrettslaks er mindre marmorert i kjøttet enn villaks og er lettere å få saftig når man steker, men villaks er bedre når man vet hvordan man steker den, helst helt fersk. Oppdrettslaks har tydelige fettrender i selve fiskestykket. 1
stan Skrevet 12. mai 2018 #17 Skrevet 12. mai 2018 43 minutter siden, Catalina Culès skrev: Det er fett, som inneholder masse Omega-3. Når det kommer til fett så finnes det knapt noe bedre. 2
Gjest AnonGangerTo Skrevet 12. mai 2018 #18 Skrevet 12. mai 2018 Det er den beste delen av laksen og bør prioriteres da det er den delen som inneholder mest omega-3. Hilsen, biolog
AnonymBruker Skrevet 12. mai 2018 #19 Skrevet 12. mai 2018 Nei jeg spiser ikke fettet verken på fisk, fugl eller kjøtt. Jeg er hun sære som plukker bort fett klumpene i skinken 😂 hadde nok overlevd greit som vegetarianer. Anonymkode: 05e98...250
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå