Gjest Betty Boop Skrevet 25. februar 2005 #1 Skrevet 25. februar 2005 Er det noen som vet om noe sted hvor det står anbefalt hvor mye man bør beregne per gjest? Vi blir ca. 50 gjester, hvor mye vin, øl, cognac, baileys, brus osv. bør vi ha? Vi serverer champagne og kanapeer når gjestene kommer fra kirken, frem til middagen, ca. halvannen-to timer. Hvor mange glass champagne per pers bør vi beregne?
Chiquita Skrevet 25. februar 2005 #2 Skrevet 25. februar 2005 Har du sett på www.vinmonopolet.no ? Der skal de stå noe om dette vet jeg
Olifant Skrevet 25. februar 2005 #3 Skrevet 25. februar 2005 Vinmonopolet sier: "Hvor mye skal jeg kjøpe inn? Det er vanlig å servere ett, noen ganger to glass før maten. Ett glass til forretten, to til tre glass til hovedretten og ett glass til desserten. Glassene til hvitvin og musserende viner er mellomstore, og en flaske er nok til 7 - 8 glass. Rødvinsglass er større, og en flaske rekker til 5 - 6 glass. Glass til sterkvin er de minste, og det kan beregnes 10 - 12 glass pr flaske."
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå