Gå til innhold

Alkoholenheter


Gjest Betty Boop

Anbefalte innlegg

Gjest Betty Boop
Skrevet

Er det noen som vet om noe sted hvor det står anbefalt hvor mye man bør beregne per gjest?

Vi blir ca. 50 gjester, hvor mye vin, øl, cognac, baileys, brus osv. bør vi ha?

Vi serverer champagne og kanapeer når gjestene kommer fra kirken, frem til middagen, ca. halvannen-to timer. Hvor mange glass champagne per pers bør vi beregne?

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har du sett på www.vinmonopolet.no ?

Der skal de stå noe om dette vet jeg

Skrevet

Vinmonopolet sier:

"Hvor mye skal jeg kjøpe inn?

Det er vanlig å servere ett, noen ganger to glass før maten. Ett glass til forretten, to til tre glass til hovedretten og ett glass til desserten. Glassene til hvitvin og musserende viner er mellomstore, og en flaske er nok til 7 - 8 glass. Rødvinsglass er større, og en flaske rekker til 5 - 6 glass. Glass til sterkvin er de minste, og det kan beregnes 10 - 12 glass pr flaske."

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...