AnonymBruker Skrevet 10. mai 2018 #21 Skrevet 10. mai 2018 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: What? Hvilke plager da??? Anonymkode: 6afeb...158 Slapp av. Det er ingen gift. Ris/pasta/potet er karbohydrater. Om de varmes opp igjen gir de større glukosebelasning, men er ingen gift. Til og med diabetikere kan spise oppvarmet karbohydrat men de oppfører seg helt annerledes. De som er i faresonen bør ikke varme opp karbo. Men du ødelegger likevel klimat i kjøleskapet ved å sette varmmat der. Anonymkode: 123d6...bfc
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2018 #22 Skrevet 10. mai 2018 6 minutter siden, AnonymBruker skrev: What? Hvilke plager da??? Anonymkode: 6afeb...158 Magesjau, oppkast, hodepine og forgiftningssymptomer. Anonymkode: 7f843...09f
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2018 #23 Skrevet 10. mai 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Magesjau, oppkast, hodepine og forgiftningssymptomer. Anonymkode: 7f843...09f bare tull. Anonymkode: 123d6...bfc
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2018 #24 Skrevet 10. mai 2018 https://forskning.no/mat-mat-og-helse/2012/01/helsefare-ved-feillagret-pasta-og-ris Artikkelen er fra 2012, mye har skjedd på forskningsfronten siden. Det var det jeg fant i natten. Bruk google. Akkurat nå, AnonymBruker skrev: bare tull. Anonymkode: 123d6...bfc Tull? Du får bruke google og lese deg opp før du uttaler deg. Anonymkode: 7f843...09f
jabx Skrevet 10. mai 2018 #25 Skrevet 10. mai 2018 5 timer siden, AnonymBruker skrev: Kan den settes rett i kjøleskap med én gang den er kokt for så å stekes igjen når den er kald? Da varmer du opp hele kjøleskapet. Dårlig ide.
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2018 #26 Skrevet 10. mai 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: https://forskning.no/mat-mat-og-helse/2012/01/helsefare-ved-feillagret-pasta-og-ris Artikkelen er fra 2012, mye har skjedd på forskningsfronten siden. Det var det jeg fant i natten. Bruk google. Tull? Du får bruke google og lese deg opp før du uttaler deg. Anonymkode: 7f843...09f det skal ikke stå lagres i romtemperatur. Når det er lukent skal det i kjøleskap. Du må lese det du leser. Når maten er temperert skal den avkjøles, og det er akkurat det jeg sier. Sett ikke varm mat rett i kjøleskapet! Har lest den artikkelen før btw. Varm mat skal stå til den har romtemp. og så på kjøl. Lagring i romtemp er det ingen som har snakket om. Anonymkode: 123d6...bfc 1
jabx Skrevet 10. mai 2018 #27 Skrevet 10. mai 2018 12 minutter siden, AnonymBruker skrev: Slapp av. Det er ingen gift. Ris/pasta/potet er karbohydrater. Om de varmes opp igjen gir de større glukosebelasning, men er ingen gift. Til og med diabetikere kan spise oppvarmet karbohydrat men de oppfører seg helt annerledes. De som er i faresonen bør ikke varme opp karbo. Men du ødelegger likevel klimat i kjøleskapet ved å sette varmmat der. Anonymkode: 123d6...bfc Eh, det er snakk om bakterier her, ikke om det er raske karbohydrater eller ikke. 2
AnonymBruker Skrevet 10. mai 2018 #28 Skrevet 10. mai 2018 Akkurat nå, jabx skrev: Eh, det er snakk om bakterier her, ikke om det er raske karbohydrater eller ikke. Er bakterier farlige? Anonymkode: 123d6...bfc
AnonymBruker Skrevet 11. mai 2018 #29 Skrevet 11. mai 2018 10 timer siden, AnonymBruker skrev: Er bakterier farlige? Anonymkode: 123d6...bfc Noen er harmløse, noen er nyttige, noen gir ubehag av varierende grad og noen, som de som kan finnes i ris og pasta selv om den er kokt, kan danne potensielt dødelige toksiner. Det er derfor det er så viktig å være obs på hvordan man behandler og oppbevarer kokt ris. Gjøres det riktig er den ufarlig. Anonymkode: 397f5...06c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå