Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Heia!

Jeg lagte nettopp noen kjeks. Det er "havregryn, peanuttsmør og banan"-kjeks. Ingrediensene var banan, havregryn, mel, egg og peanuttsmør. Jeg tror ikke at det er noe med oppskriften! Da jeg skulle lage de, syntes jeg det ble for lite, derfor tok jeg mer mel, havregryn og peanuttsmør uten å tenke over at jeg burde tatt en til banan. 

Derfor har de de blitt alt for tørre. Noen idéer om hva jeg kan gjøre med kjeksene? Jeg tenkte kanskje å dyppe de i melk eller noe slikt? Men har dere noen andre idéer? Bruke i noe?

Jeg kan tenke meg at de blir enda tørrere når de har blitt helt kalde (akkurat nå er de ennå litt gode og varme). 

Please raskt svar <3 

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ikke så raskt svar, men du kan smuldre opp og bruke på «topping» på enten yoghurt, fruktsalat, is eller en eller annen dessert som ikke er like tørr. 

 

  • Liker 1
Skrevet

For en smart idé! Tusen takk <3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...