Danseren01 Skrevet 10. mai 2018 #1 Skrevet 10. mai 2018 Heia! Jeg lagte nettopp noen kjeks. Det er "havregryn, peanuttsmør og banan"-kjeks. Ingrediensene var banan, havregryn, mel, egg og peanuttsmør. Jeg tror ikke at det er noe med oppskriften! Da jeg skulle lage de, syntes jeg det ble for lite, derfor tok jeg mer mel, havregryn og peanuttsmør uten å tenke over at jeg burde tatt en til banan. Derfor har de de blitt alt for tørre. Noen idéer om hva jeg kan gjøre med kjeksene? Jeg tenkte kanskje å dyppe de i melk eller noe slikt? Men har dere noen andre idéer? Bruke i noe? Jeg kan tenke meg at de blir enda tørrere når de har blitt helt kalde (akkurat nå er de ennå litt gode og varme). Please raskt svar <3
Mazarini Skrevet 11. mai 2018 #2 Skrevet 11. mai 2018 Ikke så raskt svar, men du kan smuldre opp og bruke på «topping» på enten yoghurt, fruktsalat, is eller en eller annen dessert som ikke er like tørr. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå