AnonymBruker Skrevet 8. mai 2018 #1 Skrevet 8. mai 2018 Gravid og fullstendig dilla på kongereker og scampi. Problemet: 1. Aldri kjøpt reker/kongereker. Hvor får jeg kjøpt sånne svære kongereker man får på restaurant omtrent? Rensing? 2. Kjøper kokt scampi, tiner og steker/så vidt koker på nytt og de krymper til noe seig og 1cm omtrent. Hvordan unngå dette? Vil ha digg, stekt og store scampi. Er så dårlig på sjømat! Med mye forskjellig vet jeg omtrent ikke hvordan de skal renses/tilberedes/spises. Anonymkode: d8e70...1c1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå