Gå til innhold

Skal lage langpannesjokoladekake her - men hva med kaffen??


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det står at det skal være kaffe i glasuren - vil det si i pulverform, eller skal det være i flytende kokt form?? Har aldri lagd sjokoladekake før....... :oops:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Fant denne, får se hvor det går :sjarmor:

Glasur alternativ I (anbefales):

150 g margarin

400 g melis

4 ts vaniljesukker

3 ss kakao

5 ss sterk kaffe

Smelt margarin og tilsett det øvrige

Skrevet

Jeg pleier å ta litt varmt vann fra springen og blande med noen få kokekaffepulverkorn :wink:

Skrevet
Jeg pleier å ta litt varmt vann fra springen og blande med noen få kokekaffepulverkorn :wink:

Jeg lurer på om det kanskje er lurt, syntes kaffesmaken ble litt vel markert i denne glasuren. Sambo likte den da... :)

Skrevet
Jeg pleier å ta litt varmt vann fra springen og blande med noen få kokekaffepulverkorn :wink:

Samme her :)

Skrevet

Jeg må bare si at lillebroren min IKKE skjønte at kaffen skulle være i flytende form, så han fikk en veldig kornete glasur... :ler:

Skrevet

KOKEkaffepulverkorn? Jeg bruker litt frysetørret kaffe og vann - ellers får man jo kaffegrut i glasuren, og det er det da ingen som vil ha, eller???

Skrevet

Brukte denne, jeg:

150 g mørk kokesjokolade

1 ts kaffepulver

50 g margarin

1/2 dl lettmelk

2,5 dl melis

1 stor ts vaniljesukker

Smelt sjokoladen i margarinen. Tilsett kaffepulver og melk, avkjøl litt. Ha i melis og vaniljesukker. Smør dette på kaka når den er litt avkjølt.

Tok lys istedet for mørk kokesjokolade - glasuren ble himmelsk god :sjarmor:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...