Snuselille Skrevet 24. februar 2005 #1 Skrevet 24. februar 2005 Det står at det skal være kaffe i glasuren - vil det si i pulverform, eller skal det være i flytende kokt form?? Har aldri lagd sjokoladekake før....... :oops:
Gjest Lompa Skrevet 24. februar 2005 #4 Skrevet 24. februar 2005 Lag bare littegrann sterk kaffe, du.
Snuselille Skrevet 24. februar 2005 Forfatter #5 Skrevet 24. februar 2005 Fant denne, får se hvor det går Glasur alternativ I (anbefales): 150 g margarin 400 g melis 4 ts vaniljesukker 3 ss kakao 5 ss sterk kaffe Smelt margarin og tilsett det øvrige
Gjest Gjesta Skrevet 24. februar 2005 #6 Skrevet 24. februar 2005 Jeg pleier å ta litt varmt vann fra springen og blande med noen få kokekaffepulverkorn
Snuselille Skrevet 24. februar 2005 Forfatter #7 Skrevet 24. februar 2005 Jeg pleier å ta litt varmt vann fra springen og blande med noen få kokekaffepulverkorn Jeg lurer på om det kanskje er lurt, syntes kaffesmaken ble litt vel markert i denne glasuren. Sambo likte den da...
-Fisken- Skrevet 25. februar 2005 #8 Skrevet 25. februar 2005 Jeg pleier å ta litt varmt vann fra springen og blande med noen få kokekaffepulverkorn Samme her
Gjest lmari Skrevet 27. februar 2005 #9 Skrevet 27. februar 2005 Jeg må bare si at lillebroren min IKKE skjønte at kaffen skulle være i flytende form, så han fikk en veldig kornete glasur...
Brunhilde Skrevet 27. februar 2005 #10 Skrevet 27. februar 2005 KOKEkaffepulverkorn? Jeg bruker litt frysetørret kaffe og vann - ellers får man jo kaffegrut i glasuren, og det er det da ingen som vil ha, eller???
Snuselille Skrevet 28. februar 2005 Forfatter #11 Skrevet 28. februar 2005 Brukte denne, jeg: 150 g mørk kokesjokolade 1 ts kaffepulver 50 g margarin 1/2 dl lettmelk 2,5 dl melis 1 stor ts vaniljesukker Smelt sjokoladen i margarinen. Tilsett kaffepulver og melk, avkjøl litt. Ha i melis og vaniljesukker. Smør dette på kaka når den er litt avkjølt. Tok lys istedet for mørk kokesjokolade - glasuren ble himmelsk god
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå