Gjest Litjmæ Skrevet 24. februar 2005 #1 Skrevet 24. februar 2005 Har tenkt på en ting, hva ER egentlig svinekam - og er det noen forskjell på svinekam og svinerygg? Griserygg???
Gjest Anonymous Skrevet 24. februar 2005 #2 Skrevet 24. februar 2005 Svinekam er svinekoteletter.. som ikke er delt opp i koteletter rett og sett. Ta en titt på matprat.no, oppdelingsguiden for gris, så ser du hva som er hva på den og hva det kan brukes til. Meget mulig du kaller det svinerygg/griserygg. Det er ikke et ord jeg kjenner, men det er jo forsåvidt den delen av grisen.
Gjest Gjesta Skrevet 25. februar 2005 #4 Skrevet 25. februar 2005 Tenkte også på den goooode Svinekam-kaken da jeg så denne tråden - og fikk veldig lyst på sånn! K
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå