Gå til innhold

Frossen kyllingkjøttdeig


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Har kjøpt frossen økologisk kyllingkjøttdeig. Hvis alt ikke blir spist i dag, kan det varmes opp i morgen igjen, eller bør man ikke varme opp igjen siden den har vært frossen?

Anonymkode: 62eae...8a5

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du kan fint varme opp mat som har vært frossen, så det går fint.

AnonymBruker
Skrevet

Har tint den nå, og skal steke den i dag. Da kan den altså varmes opp igjen i morgen?

Anonymkode: 62eae...8a5

AnonymBruker
Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Har tint den nå, og skal steke den i dag. Da kan den altså varmes opp igjen i morgen?

Anonymkode: 62eae...8a5

Så klart. Så lenge mat smaker og lukter bra så spises det 

Anonymkode: 7d3d0...dec

AnonymBruker
Skrevet

Jada det går helt fint. Etter du har stekt kan du legge kjøttet i kjøleskapet å spise 1-2 dager etter, eller putte i fryseren å ta opp igjen senere når du vil. Så lenge kjøttet stekes før utløpsdato går det helt fint å fryse ned i lange perioder :)

Anonymkode: 91fee...609

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...