AnonymBruker Skrevet 4. mai 2018 #1 Skrevet 4. mai 2018 Har kjøpt frossen økologisk kyllingkjøttdeig. Hvis alt ikke blir spist i dag, kan det varmes opp i morgen igjen, eller bør man ikke varme opp igjen siden den har vært frossen? Anonymkode: 62eae...8a5
Tvist Skrevet 4. mai 2018 #2 Skrevet 4. mai 2018 Du kan fint varme opp mat som har vært frossen, så det går fint.
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2018 #3 Skrevet 4. mai 2018 Har tint den nå, og skal steke den i dag. Da kan den altså varmes opp igjen i morgen? Anonymkode: 62eae...8a5
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2018 #4 Skrevet 4. mai 2018 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Har tint den nå, og skal steke den i dag. Da kan den altså varmes opp igjen i morgen? Anonymkode: 62eae...8a5 Så klart. Så lenge mat smaker og lukter bra så spises det Anonymkode: 7d3d0...dec
AnonymBruker Skrevet 4. mai 2018 #5 Skrevet 4. mai 2018 Jada det går helt fint. Etter du har stekt kan du legge kjøttet i kjøleskapet å spise 1-2 dager etter, eller putte i fryseren å ta opp igjen senere når du vil. Så lenge kjøttet stekes før utløpsdato går det helt fint å fryse ned i lange perioder Anonymkode: 91fee...609
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå