AnonymBruker Skrevet 2. mai 2018 #1 Skrevet 2. mai 2018 Hei! Jeg har en samboer som er veldig kresen når det kommer til mat, og han mener at lompa som ble tatt opp fra fryseren lørdag ikke er spiselig idag, onsdag. De luktet greit, har hatt pose på seg og jeg tok til og med et jafs av dem bare for å bevise at de fortsatt kunne brukes. De ble nedfryst dagen de ble kjøpt. Jeg finner ingen tråd eller noe googlesøk som jeg kan dytte under nesen hans som sier når slike ting ikke er spiselige lenger, så lurte på om noen av dere visste det? Er så lei sv å måtte kaste helt spiselig mat... Anonymkode: 0287f...043
applestories Skrevet 2. mai 2018 #2 Skrevet 2. mai 2018 Jeg går etter lukt og brettbarhet når jeg bedømmer toritillas. Man blir da ikke dårlig av lomper som har ligget noen dager? Er det noe annet enn å bli syk han er redd for?
AnonymBruker Skrevet 2. mai 2018 #3 Skrevet 2. mai 2018 Lompe kjøpt i butikk har vanligvis allerede vært frossen og har så fått datoklistremerke på. Er det slike dere har fryst? Anonymkode: c31f4...0fe 2
AnonymBruker Skrevet 2. mai 2018 #4 Skrevet 2. mai 2018 3 minutter siden, AnonymBruker skrev: Lompe kjøpt i butikk har vanligvis allerede vært frossen og har så fått datoklistremerke på. Er det slike dere har fryst? Anonymkode: c31f4...0fe Stemmer, de kommer frosne til butikken, og så er det 10-14 dagers holdbarhet når de er tint. Samme gjelder pølsebrød, hamburgerbrød, polarbrød osv. Anonymkode: 609c5...168
AnonymBruker Skrevet 2. mai 2018 #5 Skrevet 2. mai 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Stemmer, de kommer frosne til butikken, og så er det 10-14 dagers holdbarhet når de er tint. Samme gjelder pølsebrød, hamburgerbrød, polarbrød osv. Anonymkode: 609c5...168 Er det så bra å fryse dem igjen da? Anonymkode: c31f4...0fe
AnonymBruker Skrevet 2. mai 2018 #6 Skrevet 2. mai 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Er det så bra å fryse dem igjen da? Anonymkode: c31f4...0fe Jeg ville ikke ha gjort det... Anonymkode: 609c5...168
applestories Skrevet 2. mai 2018 #7 Skrevet 2. mai 2018 59 minutter siden, AnonymBruker skrev: Jeg ville ikke ha gjort det... Anonymkode: 609c5...168 Det er sant - lomper blir noe annet enn tortillas der. Matvarer som er kjøpt ting fryser jeg ikke uten at de er varmebehandlet først. Om det gjør at man blir syk av lomper vet jeg ikke.
AnonymBruker Skrevet 2. mai 2018 #8 Skrevet 2. mai 2018 2 timer siden, AnonymBruker skrev: Lompe kjøpt i butikk har vanligvis allerede vært frossen og har så fått datoklistremerke på. Er det slike dere har fryst? Anonymkode: c31f4...0fe De har ikke vært fryst før. 2 timer siden, applestories skrev: Jeg går etter lukt og brettbarhet når jeg bedømmer toritillas. Man blir da ikke dårlig av lomper som har ligget noen dager? Er det noe annet enn å bli syk han er redd for? Tror han er redd for at smaken skal være dårlig, ikke så mye at han blir syk.. ost er også lettere å kjøpe ny av om den har vært åpnet en stund.. han stoler rett å slett ikke på datostemplinger og har laget en regel i hodet sitt om at om noe er åpnet/tatt opp fra frysern så har den 1-3 dager før det er dårlig.. Han er ikke så flink til å ha ting i plastposer, men etter jeg kom gjennom døra har det vært på plass. Mulig han har vært uheldig å spist noe han har latt stå en stund for lenge og er redd for å gjøre samme feil. Påstår det har vært slik mamman hans gjorde med frossenmat noe som kanskje er mulig, men tror han har kortet ned tiden veldig mye.. Anonymkode: 0287f...043
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå