Gå til innhold

Fryse ned vakuumpakket røkt svinekam (hamburgerrygg) på nytt etter opptining?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Den har ligget i fryseren fra rett før jul til nå, altså drøyt 4 mnd. Jeg tok den opp fra fryseren og la den til tining i kjøleskapet i går morges og den kjennes tint ut når jeg tar på den. Nå ringte akkurat middagsgjestene den skulle serveres til og avlyste, da de ligger rett ut med omgangssyke og det er for mye mat til to. Kan jeg fryse den ned på nytt?

Anonymkode: 2d463...250

Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det går  helt fint  å fryse den en gang til. MEN man skal ikke tine og fryse en matvare MANGE ganger.

Anonymkode: 89388...5ee

AnonymBruker
Skrevet

Dette er kokt kjøtt, som er klart til oppskjæring til pålegg? Eller er det rått?

Anonymkode: 89388...5ee

AnonymBruker
Skrevet
9 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Dette er kokt kjøtt, som er klart til oppskjæring til pålegg? Eller er det rått?

Anonymkode: 89388...5ee

Det er rått.

TS

Anonymkode: 2d463...250

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Det er rått.

TS

Anonymkode: 2d463...250

Å. Da vet jeg ikke om det er lurt å fryse det. Jeg ville heller stekt det nå og frosset det ned etter steking.

Anonymkode: 89388...5ee

  • Liker 2
Skrevet

Det anbefales ikke. Jeg fryser aldri opptint mat så fremt det ikke er varmebehandlet mellom tining og nedfrysing.

Men hva vet vel jeg! Er ingen ekspert.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Evt skjær det opp til pålegg etter at du har stekt det i ettermiddag :spise: 

Anonymkode: 89388...5ee

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
1 minutt siden, AnonymBruker skrev:

Å. Da vet jeg ikke om det er lurt å fryse det. Jeg ville heller stekt det nå og frosset det ned etter steking.

Anonymkode: 89388...5ee

Ok. Takk. Da kan vi jo steke den og spise det vi klarer og fryse resten i skiver og ta opp som pålegg? Selv om det ikke var noe dyrt kjøttstykke liker jeg dårlig å kaste mat.

TS 

Anonymkode: 2d463...250

  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet
2 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ok. Takk. Da kan vi jo steke den og spise det vi klarer og fryse resten i skiver og ta opp som pålegg? Selv om det ikke var noe dyrt kjøttstykke liker jeg dårlig å kaste mat.

TS 

Anonymkode: 2d463...250

Det er lurt :jepp: 

Anonymkode: 89388...5ee

  • Liker 1
Skrevet
4 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ok. Takk. Da kan vi jo steke den og spise det vi klarer og fryse resten i skiver og ta opp som pålegg? Selv om det ikke var noe dyrt kjøttstykke liker jeg dårlig å kaste mat.

TS 

Anonymkode: 2d463...250

Ja, det går bra.

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet
5 minutter siden, AnonymBruker skrev:

Ok. Takk. Da kan vi jo steke den og spise det vi klarer og fryse resten i skiver og ta opp som pålegg? Selv om det ikke var noe dyrt kjøttstykke liker jeg dårlig å kaste mat.

TS 

Anonymkode: 2d463...250

Akkurat det jeg skulle til å foreslå :)

Ikke bra å fryse rått igjen. Men kos dere med god mat i kveld (tilbehøret er muligens også kjøpt?), og frys ned rester som middag til uka, eller pålegg. 

Anonymkode: 4031b...1a4

  • Liker 2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...