AnonymBruker Skrevet 27. april 2018 #1 Skrevet 27. april 2018 Den har ligget i fryseren fra rett før jul til nå, altså drøyt 4 mnd. Jeg tok den opp fra fryseren og la den til tining i kjøleskapet i går morges og den kjennes tint ut når jeg tar på den. Nå ringte akkurat middagsgjestene den skulle serveres til og avlyste, da de ligger rett ut med omgangssyke og det er for mye mat til to. Kan jeg fryse den ned på nytt? Anonymkode: 2d463...250
AnonymBruker Skrevet 27. april 2018 #2 Skrevet 27. april 2018 Det går helt fint å fryse den en gang til. MEN man skal ikke tine og fryse en matvare MANGE ganger. Anonymkode: 89388...5ee
AnonymBruker Skrevet 27. april 2018 #3 Skrevet 27. april 2018 Dette er kokt kjøtt, som er klart til oppskjæring til pålegg? Eller er det rått? Anonymkode: 89388...5ee
AnonymBruker Skrevet 27. april 2018 #4 Skrevet 27. april 2018 9 minutter siden, AnonymBruker skrev: Dette er kokt kjøtt, som er klart til oppskjæring til pålegg? Eller er det rått? Anonymkode: 89388...5ee Det er rått. TS Anonymkode: 2d463...250 1
AnonymBruker Skrevet 27. april 2018 #5 Skrevet 27. april 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Det er rått. TS Anonymkode: 2d463...250 Å. Da vet jeg ikke om det er lurt å fryse det. Jeg ville heller stekt det nå og frosset det ned etter steking. Anonymkode: 89388...5ee 2
Jerry Lee Skrevet 27. april 2018 #6 Skrevet 27. april 2018 Det anbefales ikke. Jeg fryser aldri opptint mat så fremt det ikke er varmebehandlet mellom tining og nedfrysing. Men hva vet vel jeg! Er ingen ekspert. 1
AnonymBruker Skrevet 27. april 2018 #7 Skrevet 27. april 2018 Evt skjær det opp til pålegg etter at du har stekt det i ettermiddag Anonymkode: 89388...5ee 2
AnonymBruker Skrevet 27. april 2018 #8 Skrevet 27. april 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Å. Da vet jeg ikke om det er lurt å fryse det. Jeg ville heller stekt det nå og frosset det ned etter steking. Anonymkode: 89388...5ee Ok. Takk. Da kan vi jo steke den og spise det vi klarer og fryse resten i skiver og ta opp som pålegg? Selv om det ikke var noe dyrt kjøttstykke liker jeg dårlig å kaste mat. TS Anonymkode: 2d463...250 2
AnonymBruker Skrevet 27. april 2018 #9 Skrevet 27. april 2018 2 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ok. Takk. Da kan vi jo steke den og spise det vi klarer og fryse resten i skiver og ta opp som pålegg? Selv om det ikke var noe dyrt kjøttstykke liker jeg dårlig å kaste mat. TS Anonymkode: 2d463...250 Det er lurt Anonymkode: 89388...5ee 1
Jerry Lee Skrevet 27. april 2018 #10 Skrevet 27. april 2018 4 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ok. Takk. Da kan vi jo steke den og spise det vi klarer og fryse resten i skiver og ta opp som pålegg? Selv om det ikke var noe dyrt kjøttstykke liker jeg dårlig å kaste mat. TS Anonymkode: 2d463...250 Ja, det går bra. 1
AnonymBruker Skrevet 27. april 2018 #11 Skrevet 27. april 2018 5 minutter siden, AnonymBruker skrev: Ok. Takk. Da kan vi jo steke den og spise det vi klarer og fryse resten i skiver og ta opp som pålegg? Selv om det ikke var noe dyrt kjøttstykke liker jeg dårlig å kaste mat. TS Anonymkode: 2d463...250 Akkurat det jeg skulle til å foreslå Ikke bra å fryse rått igjen. Men kos dere med god mat i kveld (tilbehøret er muligens også kjøpt?), og frys ned rester som middag til uka, eller pålegg. Anonymkode: 4031b...1a4 2
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå