AnonymBruker Skrevet 24. april 2018 #1 Skrevet 24. april 2018 Jeg har lyst til og prøve meg på en kylling pizza men jeg er redd for at kjøttet blir tørt. Hva er den beste fremgangs metoden? Steke kylling bitene først og så legge dem på pizzaen som skal inn i ommen, eller legge kylling bitene rå på pizzaen og så inn i ommen? Anonymkode: 0498d...83b
T-Rex Skrevet 24. april 2018 #2 Skrevet 24. april 2018 (endret) Mariner bitene først, så de blir saftige, gjerne med litt maizenna, stek dem i panne og dekk dem helst med litt ost på pizzaen. Endret 24. april 2018 av T-Rex 2
AnonymBruker Skrevet 24. april 2018 #3 Skrevet 24. april 2018 Jeg tror ikke det er lurt å gi kyllingen pizza. La den bite på noe annet heller. Anonymkode: 22d92...f58 43
T-Rex Skrevet 24. april 2018 #4 Skrevet 24. april 2018 (endret) 2 minutter siden, AnonymBruker said: Jeg tror ikke det er lurt å gi kyllingen pizza. La den bite på noe annet heller. Anonymkode: 22d92...f58 Hørt om "hen's teeth"? Kylling biter ikke, de hakker eller klyper. Endret 24. april 2018 av T-Rex
AnonymBruker Skrevet 24. april 2018 #5 Skrevet 24. april 2018 hahahaha Prøv en kylling som er død så biter den nok ikke pizzaen din. Anonymkode: 2339e...2c2 9
Grovmel Skrevet 24. april 2018 #6 Skrevet 24. april 2018 Det skal ikke være kylling på pizza! De som tror det bare er å slenge 10kg med diverse tøv på en bunn med ost oppå og mener det er pizza tar feil. Det er ikke pyttipanne med ost og bunn. Nå er jeg sikkert ganske prippen for noen, men det vi kaller pizza i norge er heller ikke pizza. I nød kan det kalles amerikansk pizza, jeg kaller det pai.
AnonymBruker Skrevet 24. april 2018 #7 Skrevet 24. april 2018 2 minutter siden, Grovmel skrev: Nå er jeg sikkert ganske prippen for noen, men det vi kaller pizza i norge er heller ikke pizza. I nød kan det kalles amerikansk pizza, jeg kaller det pai. Du synes ikke det er litt sært å kritisere andres definisjon av pizza når du selv har laget din helt egen definisjon av pai...? Anonymkode: 945f1...530 29
Jerry Lee Skrevet 24. april 2018 #8 Skrevet 24. april 2018 Mariner bitene, stek dem nesten ferdige i ovn eller panne. Legg de så på pizzaen mot slutten av steketiden...og ja, som en nevnte over..dekk med ost.
AnonymBruker Skrevet 24. april 2018 #9 Skrevet 24. april 2018 2 minutter siden, Grovmel skrev: Det skal ikke være kylling på pizza! De som tror det bare er å slenge 10kg med diverse tøv på en bunn med ost oppå og mener det er pizza tar feil. Det er ikke pyttipanne med ost og bunn. Nå er jeg sikkert ganske prippen for noen, men det vi kaller pizza i norge er heller ikke pizza. I nød kan det kalles amerikansk pizza, jeg kaller det pai. Begynn å grin da, vel, for at andre liker andre ting enn deg! Anonymkode: 7d304...d46 4
Gjest N-Nøff Skrevet 24. april 2018 #10 Skrevet 24. april 2018 Stek dem raskt. (Men kylling på pizza er ikke godt, da)
T-Rex Skrevet 24. april 2018 #11 Skrevet 24. april 2018 (endret) 7 minutter siden, Neinøff said: Stek dem raskt. (Men kylling på pizza er ikke godt, da) Nokså enig, men har vært borti frossenpizzaer med kyllingkjøtt som har vært brukbare. Da gjerne med litt chili-(som)-biter. Endret 24. april 2018 av T-Rex
Grovmel Skrevet 24. april 2018 #12 Skrevet 24. april 2018 1 minutt siden, AnonymBruker skrev: Du synes ikke det er litt sært å kritisere andres definisjon av pizza når du selv har laget din helt egen definisjon av pai...? Anonymkode: 945f1...530 Spør en italiener om hva han synes om peppes pizza så får du høre. Det blir som om en engelskmann koker sau med brunsaus og kaller det får i kål. Nå er vel pizza i bunn og grunn en type pai i seg selv, så tror ikke jeg er så langt på jordet her nei.
Grovmel Skrevet 24. april 2018 #13 Skrevet 24. april 2018 7 minutter siden, AnonymBruker skrev: Begynn å grin da, vel, for at andre liker andre ting enn deg! Anonymkode: 7d304...d46 Folk skal få like hva de vil, men det er fremdeles ikke pizza.
AnonymBruker Skrevet 24. april 2018 #14 Skrevet 24. april 2018 10 minutter siden, AnonymBruker skrev: Du synes ikke det er litt sært å kritisere andres definisjon av pizza når du selv har laget din helt egen definisjon av pai...? Anonymkode: 945f1...530 Anonymkode: fd4b8...e49 1
Eikenøtt Skrevet 24. april 2018 #15 Skrevet 24. april 2018 2 minutter siden, Grovmel skrev: Folk skal få like hva de vil, men det er fremdeles ikke pizza. Hva er pizza da? :-) 1
AnonymBruker Skrevet 24. april 2018 #16 Skrevet 24. april 2018 1 minutt siden, Grovmel skrev: Spør en italiener om hva han synes om peppes pizza så får du høre. Det blir som om en engelskmann koker sau med brunsaus og kaller det får i kål. Nå er vel pizza i bunn og grunn en type pai i seg selv, så tror ikke jeg er så langt på jordet her nei. Pai og pizza har vitterlig to ulike typer bunner og fyll. Jeg bruker iallfall ikke smørbunn og eggefyll i min pizza. Anonymkode: fd4b8...e49 4
T-Rex Skrevet 24. april 2018 #17 Skrevet 24. april 2018 (endret) 8 minutter siden, Grovmel said: Spør en italiener om hva han synes om peppes pizza så får du høre. Det blir som om en engelskmann koker sau med brunsaus og kaller det får i kål. Dette er vel grunnen til at det skilles mellom "italiensk pizza" og "amerikansk pizza". Jeg har forståelse for at italienerne kan bli indignerte (og har opplevd en italiener oppriktig sjokkert over spørsmål etter en restaurant som serverte pizza med spekeskinke), men den amerikanske varianten har vel levd lenge nok nå til ha en egen eksistensberettigelse. Endret 24. april 2018 av T-Rex 5
AnonymBruker Skrevet 24. april 2018 #18 Skrevet 24. april 2018 13 minutter siden, Grovmel skrev: Det skal ikke være kylling på pizza! De som tror det bare er å slenge 10kg med diverse tøv på en bunn med ost oppå og mener det er pizza tar feil. Det er ikke pyttipanne med ost og bunn. Nå er jeg sikkert ganske prippen for noen, men det vi kaller pizza i norge er heller ikke pizza. I nød kan det kalles amerikansk pizza, jeg kaller det pai. Det er ikke pai. En kan også få gode pizzaer i Norge. De med tynn bunn og mer italiensk topping som mye tomater og god ost. Er enig i at vi lager pizza litt feil med tynn bunn og sauser, men godt er det uansett. Anonymkode: e933b...656
AnonymBruker Skrevet 24. april 2018 #19 Skrevet 24. april 2018 17 minutter siden, Grovmel skrev: Det skal ikke være kylling på pizza! De som tror det bare er å slenge 10kg med diverse tøv på en bunn med ost oppå og mener det er pizza tar feil. Det er ikke pyttipanne med ost og bunn. Jeg liker pestomarinert kylling på pizza, og det lærte jeg å like av en eldre italiener, i Italia. Anonymkode: 67e20...b90 5
AnonymBruker Skrevet 24. april 2018 #20 Skrevet 24. april 2018 Akkurat nå, AnonymBruker skrev: Det er ikke pai. En kan også få gode pizzaer i Norge. De med tynn bunn og mer italiensk topping som mye tomater og god ost. Er enig i at vi lager pizza litt feil med tynn bunn og sauser, men godt er det uansett. Rettelse: med tyKK bunn. Anonymkode: e933b...656 Anonymkode: e933b...656
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå