Malum Skrevet 23. april 2018 #21 Del Skrevet 23. april 2018 Mitt første møte med Trines Matblogg var via Google. Ofte når jeg googler matoppskrifter kommer bloggen hennes opp blant de første treffene. Lettfattelige oppskrifter og bra resultat, så etter hvert har jeg begynt å gå rett til bloggen istedenfor å google. En annen ting jeg liker så godt med den bloggen er at den er profesjonell, og 100% fri for privatliv og fjas. Man vet hva man får, og man får det man vil ha! 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Emma* Skrevet 23. april 2018 #22 Del Skrevet 23. april 2018 Jeg «følger henne ikke» men er stadig innom dersom jeg vil finne noe å ha tip middag. Enten det er noe jeg har laget mange ganger før- eller jeg vil ha ideer tl noe nytt. Har laget mange av oppskriftene hennes- og enda aldri blitt skuffet. Så mye godt! 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MissCortado Skrevet 23. april 2018 #23 Del Skrevet 23. april 2018 Det er vel egentlig så enkelt som at hvis leverer redelig og solid arbeide så overlever du. 11 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Scherbatsky Skrevet 24. april 2018 #24 Del Skrevet 24. april 2018 Kvalitet. Oppskriftene er gode, ikke for vanskelige, varierte og bildene i bloggpostene er fine. Den er rett og slett innbydende. 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Viking-girl Skrevet 24. april 2018 #25 Del Skrevet 24. april 2018 2 minutter siden, Scherbatsky skrev: Kvalitet. Oppskriftene er gode, ikke for vanskelige, varierte og bildene i bloggpostene er fine. Den er rett og slett innbydende. Enig. Man finner alltid noe en har lyst å lage 👌🏼 5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
OppNedPåAlt Skrevet 24. april 2018 #26 Del Skrevet 24. april 2018 Det er slik en temablogg skal være. Om temaet. Kanskje litt bisetninger om at "barna elsker dette" og "mannen liker egentlig ikke torsk", men blogginnlegg om temaet og andre relevante ting. Trine har jo gjort oppskriftene til en merkevare, ofte ender jeg opp med å Google *matrettt* og *Trines* for å komme rett inn på en oppskrift hun har laget 8 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest O.G. Skrevet 24. april 2018 #27 Del Skrevet 24. april 2018 5 minutter siden, OppNedPåAlt skrev: Det er slik en temablogg skal være. Om temaet. Kanskje litt bisetninger om at "barna elsker dette" og "mannen liker egentlig ikke torsk", men blogginnlegg om temaet og andre relevante ting. Trine har jo gjort oppskriftene til en merkevare, ofte ender jeg opp med å Google *matrettt* og *Trines* for å komme rett inn på en oppskrift hun har laget Ja, men jeg får inntrykk av at Trine er en likende person. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Grønt blad Skrevet 28. april 2018 #28 Del Skrevet 28. april 2018 Trine sandberg er profesjonell og har rendyrket sin nisje innen blogging. Ikke utlevering av familie og privatliv, noe mange av oss setter pris på. Bildene er fine (som alle andre steder), men det som gjør at bloggen skiller seg ut er at maten alltid er god, oppskriftene er veldig enkle å følge og man får kjøpt alle ingrediensene på en vanlig matbutikk. Ukesmenyene er godt sammensatt og med god variasjon løpet av uka. Trines matblogg treffer dermed vanlige mennesker som vil lage god og enkel mat i en hektisk hverdag. Man vil ha middagen raskt på bordet, og det bør være noe som barna liker. Det er veldig mange som faller i den kategorien, bl.a. mange familier. Sandberg er bevisst på hvem hum velger å samarbeide med/reklamere for. Du vil aldri se reklame for noe som ikke passer med konseptet matblogg (f.eks. barberhøvler). Hun framstår både som kompetent, med god moral og velvilje, og hun er autentisk. Hun var selvsagt også oppskrifter til festmat. Jeg liker at oppskriftene er så enkle å følge at alle klarer å lykkes, selv de som i utgangspunktet ikke er flinke til å lage mat. 12 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jordbærogfløte Skrevet 29. april 2018 Forfatter #29 Del Skrevet 29. april 2018 Bloggen hadde over 100 000 visninger i går. Wow! 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kritt Skrevet 29. april 2018 #30 Del Skrevet 29. april 2018 Jeg leter ofte på siden når jeg vil la meg inspirere og finne en ny oppskrift. Oppskriftene er gjennomarbeidede og gode. Jeg har aldri tenkt på siden som en blogg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jenki Skrevet 29. april 2018 #31 Del Skrevet 29. april 2018 8 timer siden, Kritt skrev: Jeg leter ofte på siden når jeg vil la meg inspirere og finne en ny oppskrift. Oppskriftene er gjennomarbeidede og gode. Jeg har aldri tenkt på siden som en blogg. Nei, vet om flere som skal inn "å se i kokeboka si" når de går inn på bloggen Nå etter at hun oppdaterte kan man også lage sitt eget oppskriftsarkiv der inne, for rask tilgang til favorittene. Veldig bra! 7 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg