AnonymBruker Skrevet 17. april 2018 #1 Skrevet 17. april 2018 Baker en sjokoladekake og begynte å tenke på hvordan folk avkjøler de jeg har pleid å velte den på en rist, men jeg syns de blir så stygge av det i tilleg til at man fort ødelegger den. Kan man avkjøle den i springformen? Evt bare ta av ringen uten å ta den av bunnen? Anonymkode: 941ae...9d7
AnonymBruker Skrevet 17. april 2018 #4 Skrevet 17. april 2018 26 minutter siden, Muskath skrev: Selvfølgelig kan du avkjøle den i formen. 26 minutter siden, Catalina Culès skrev: Avkjøler den i formen. Da gjør jeg det 👌🏼 Har bare vært så redd forbi få en kake som blir «rå» Anonymkode: 941ae...9d7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå