Gå til innhold

Noen TOFU-eksperter her?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Jeg lurer på om noen kan hjelpe meg med å lære å lage god tofu her inne?

AnonymBruker
Skrevet

1. Press vannet ut av tofuen med hjelp av en tung overflate, papir eller kjøkkenhåndkle, og la det holde på noen minutter

2. Kutt tofuen i ønsket form

3. Lag marinade og mariner tofuen i romtemperatur i 15-60 min 

4. Stek på ønsket måte; panne, ovn, eventuelt rå dersom du liker det 

Bare husk å kjøpe inn firm eller extra firm tofu :) Silketofu kan brukes til masse annet da 

Anonymkode: af32b...0fa

Gjest Geirfuglen
Skrevet (endret)

Tipper det ikke er oppskrifter TS mangler, men hvordan fikse god tofu.

Jeg gjør det på en litt annen måte enn AB over.

1. Presser ut litt vann, kutter i ganske små biter.

2. Steker i olje på middels varme i JERNpanne, slik forsvinner mer vann

3. Har over 1 ss soppsoyasaus. Lar det frese litt.

4. Har over marinade. En enkel marinade er 1 ss soppsoya, 1 ts sesamolje, 1 ts crushed chili, 1 ts sennep (bruker dijon vanligvis), 1 ts brunt sukker. Stekes litt gylden.

(Denne marinaden) er fin til en tofu på 200 g. Doble om du har tofu på 400 g.) Lykke til! :)

Endret av Geirfuglen

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...