NullHull Skrevet 21. februar 2005 #1 Skrevet 21. februar 2005 Er det noen som har smakt denne? Er den som å spise mellomleggspapir, eller kan den være verdt en prøvesmak? (Jeg spiser til vanlig Synnøve Findens lettere hvitost, som jeg synes er kjempegod, men forandling fryder...)
teraliten Skrevet 22. februar 2005 #2 Skrevet 22. februar 2005 Jeg har smakt den, men ble ikke særlig imponert av smaken. Jeg brukte den heller til topping til pasta etc, det er den helt grei til. Den var også vanskelig å kutte, da den er veldig hullete og hard. Jeg foretrekker letter Norvegia.
NullHull Skrevet 22. februar 2005 Forfatter #3 Skrevet 22. februar 2005 Var akkurat det jeg syntes også, at den var veldig hullete. Sikkert det som gjør at den har så lavt kaloriinnhold... Takk for svar!
Scheherazade Skrevet 22. februar 2005 #4 Skrevet 22. februar 2005 Var akkurat det jeg syntes også, at den var veldig hullete. Sikkert det som gjør at den har så lavt kaloriinnhold... Takk for svar!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå