AnonymBruker Skrevet 11. april 2018 #1 Skrevet 11. april 2018 Kan man damokoke et stykke laks på en damprist som man vanligvis bruker til grønnsaker? Anonymkode: 2c07e...59c
pulverheksa Skrevet 12. april 2018 #2 Skrevet 12. april 2018 Det kan du. Jeg bruker å legge fisken på et stykke bakepapir, da mister jeg ikke saft som siger ut av fisken og kan legge på litt krydring som revet ingefær og litt soyasaus.
AnonymBruker Skrevet 12. april 2018 #3 Skrevet 12. april 2018 Takk for svar Det var dette jeg gjorde, men måtte bruke aluminiumsfolie da jeg var tom for bakepapir. Masse grønnsaker ved siden og hvitløk og soyasaus med fisken. Veldig godt Anonymkode: 2c07e...59c
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå