Gå til innhold

Ingers rugbrød - hva gjorde jeg feil?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Oppskriften Ingers Rugbrød har hatt stor suksess, forstår jeg. Jeg lagde den akkurat sånn som det står i boka hennes. Den er også gjengitt her, av noen andre: http://forum.kvinneguiden.no/viewtopic.php...ngers+rugbr%F8d

Det stod at de skulle stekes i underkant av en time, så jeg tok 55 minutter. 220 grader.

De er helt mjuke i midten... Kleimåt, som vi sier på trøndersk. Det virker ikke som de er gjennomstekt... Dette var i går, og i dag var de like ekle. Det skal jo være SÅ herlig med nystekt brød, men dette ble ikke helt toppers. Stekte de i femten minutter på 200 grader i morres, for å se om det hjalp, men det var like mjukt inni. Snufs, trodde dette skulle bli lett, siden det var en "suksessoppskrift". Brødbakere, hjelp meg. :cry: :oops:

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Disse brødene SKAL være kleimete inni - de SKAL henge igjen på kniven. Så du gjør det nok rett. Fordi de er så fuktige, anbefales det også å oppbevare brødet i kjøleskapet i stedet for i brødboksen slik at det ikke mugler så fort.

Skrevet

Hæ?? Faen, jeg som har kasta de.. :oops: :oops: :oops:

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...