Karianne Skrevet 20. februar 2005 #1 Skrevet 20. februar 2005 Oppskriften Ingers Rugbrød har hatt stor suksess, forstår jeg. Jeg lagde den akkurat sånn som det står i boka hennes. Den er også gjengitt her, av noen andre: http://forum.kvinneguiden.no/viewtopic.php...ngers+rugbr%F8d Det stod at de skulle stekes i underkant av en time, så jeg tok 55 minutter. 220 grader. De er helt mjuke i midten... Kleimåt, som vi sier på trøndersk. Det virker ikke som de er gjennomstekt... Dette var i går, og i dag var de like ekle. Det skal jo være SÅ herlig med nystekt brød, men dette ble ikke helt toppers. Stekte de i femten minutter på 200 grader i morres, for å se om det hjalp, men det var like mjukt inni. Snufs, trodde dette skulle bli lett, siden det var en "suksessoppskrift". Brødbakere, hjelp meg. :oops:
Gyda Skrevet 20. februar 2005 #2 Skrevet 20. februar 2005 Disse brødene SKAL være kleimete inni - de SKAL henge igjen på kniven. Så du gjør det nok rett. Fordi de er så fuktige, anbefales det også å oppbevare brødet i kjøleskapet i stedet for i brødboksen slik at det ikke mugler så fort.
Karianne Skrevet 20. februar 2005 Forfatter #3 Skrevet 20. februar 2005 Hæ?? Faen, jeg som har kasta de.. :oops: :oops: :oops:
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå